Hiçte dağıtmadım uydurmaFazla mı role giriyorsun neGeçen de boncuk dağittin 7 verdin
![]()
Hiçte dağıtmadım uydurmaFazla mı role giriyorsun neGeçen de boncuk dağittin 7 verdin
![]()
Mesajları aratmakla uğraştırma beniHiçte dağıtmadım uydurma
Beni yak kendini yak her şeyi yakCok tepki geliyor ondan.Yoksa sen yalniz degilsin, 2 kisi daha sarki degistirmek zorund kaldi. Neyi sececektin?
![]()
@eskici Gökce'nin, Gripin'in Mor ve Ötesi'nin veya Kolpa'nin da bir sürü güzel sarkisi var.![]()
Düşüneceğim
Demiştim aşkım onu seçseler düşünmeden 1 vereceğim diye.1 verecegin sarki hangisiydi?![]()
Oy toplamıyorum uydurma eğlencesine bir şey paylaştım arkadaşların buna tav olacağını düşünüyorsun demek saf mı demek istiyorsunOy toplama. -10 gelebilir her an.![]()
@eskici'nin yardiminiza ihtiyaci var. Yetisin.@Forumdash @Çiğdem @sokak sanati @Dosi @xemrexxx @serhatt @Aserat
Onu @Ahmed senden önce seçecekti zaten, maalesef sana da izin yok.Beni yak kendini yak her şeyi yak![]()
Sana bir sürü seçtik, şuda varDüşüneceğim![]()
1. olursan sasirmam. Ama sarkilar o kadar cok iddiali ki kim elenecek cok merak ediyorum gercekten.İnanıyorum, inandım. Yanılmadık demeyi ihsan eyle yarab 🙏![]()
Sen jüri baskani degil misin? Ne ise yariyorsun sen?Hadi allah versin başka kapıya.@eskici
Sana bir sürü seçtik, şuda var
@Forumdash dün konuda sanatçıdan bahsettim ama DM' de unuttuk onuErkin Koray - Kendim Ettim Kendim Buldumgerçi sen kararini verdin
Şunuda önerdim
Sana bir sürü seçtik, şuda var
@Forumdash dün konuda sanatçıdan bahsettim ama DM' de unuttuk onuErkin Koray - Kendim Ettim Kendim Buldumgerçi sen kararini verdin
Şarkımı seçtim ama bu hafta beni harcayabilirler güvenmiyorum kendime
Bunlar dışında demek. AcımamŞarkımı seçtim ama bu hafta beni harcayabilirler güvenmiyorum kendime![]()
Sen jüri baskani degil misin? Ne ise yariyorsun sen?![]()
Ne diyorsun buna