Sarkilar ana sayfaya eklendi. @Forumdash @eskici bir siz kaldiniz.
Aliçomsen de seç de kurtalayım @eskiciSarkilar ana sayfaya eklendi. @Forumdash @eskici bir siz kaldiniz.
Normalde ben de Hoşçakal ile gelecektim ama Şebo kapılmış... Hiç seçmek nasip olmadı bu sezon.
Rahat bırak kadını artık.Normalde ben de Hoşçakal ile gelecektim ama Şebo kapılmış... Hiç seçmek nasip olmadı bu sezon.
Bunu seçebileceği her hafta Gülben ile gelen biri mi söylüyorRahat bırak kadını artık.
1 verecegin sarki hangisiydi?@kerem Bebeğim 1 vereceğim şarkı seçilmiş.
Seçilmese skandal olurdu.
Bilgi Kartı: Yapmı'cam, okuyan da yok belli ki Teşekkürler
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Her zaman derim bu şarkıyla Erevizyona gitmeliydik diye. Harika seçim
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
O kadar beğeniyrsun yani😱 Gerçekten rocktan anlamıyorum demek @keremHer zaman derim bu şarkıyla Erevizyona gitmeliydik diye. Harika seçim
Bol şans, umarım şans getiririm yine.
İnanıyorum, inandım. Yanılmadık demeyi ihsan eyle yarab 🙏Bol şans, umarım şans getiririm yine.
Bu senin sizlerin elinizideSpotify'da bu açıktı etiket attığında.
Severim bu şarkıyı, umarım hak ettiği puanları alır.