bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,347
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Çok Sıla dinlemekten hep.
Çok Sıla dinlemekten hep.
Bilemicem artık Hem ilk seferinde bana önerdiğin şarkıyı 10 kişiye önermiştin konuda Ben bunun tribini yiyemem hele @xemrexxx yaptiği hatanın hiçSenlil değil derken?
Yine aynısı olursa 3. seferde kapıya hem kilit hemde sürgü çekerim
Neden üzüldün @Emre Ozansoy
Cambaz da iyi şarkı ama Cambaz<Bİr Derdim Var Neyse kapamadiğim için üzgünüm. En iyi şarkı tabi ki değil @bazingaYanlış yazdım
My heart will go onKara Melek mi diyorsun ? çıldırdim kimse almayınca 😏 @ozmoturk
Aynen hep ikimiz böyle ikilemlerde kalıyoruz.Bu kararsızlıklar öldürecek bizi
Onunla geldim canım ben de senin şarkını severim karşılıklı güzslizAynen hep ikimiz böyle ikilemlerde kalıyoruz.
Bu rada Ölürüm Hasretinle ile gel bence de, o daha iyi seçim. Severim.
Şebnem'i hiç dinlemedim.
Özlem'i ilk defa duydum. 😱
Ben onu kendime sakladım sen zaten yabancı istemiyorum demiştinMy heart will go on
Sen de bunu silşu mesaji sil. Ben sildim gece sağlam kafayla düşünürüm ben gidip iftara yoğunlasayim
Sen de mi yarişiyodun 😱Ben onu kendime sakladım sen zaten yabancı istemiyorum demiştin
Tamamdır bak alıntım iyi. Kalabilir bu mesajGece şarkıları atarım
yok be şu yedek yarışmacı şakasinda paylaştım kimse almayincaSen de mi yarişiyodun 😱
OMG böyle bug'larla iftira bile atılır @bazinga bunlara çare bulunsunTamamdır bak alıntım iyi. Kalabilir bu mesaj
İyi seneye sen yariş da ben seni oylayayayımyok be şu yedek yarışmacı şakasinda paylaştım kimse almayinca