TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 10. Hafta (Rock Şarkılar)

Yoo, verebilirsin.
Keyfi oy kullaniyor herkes, bas 1'i gec.
Keyfi mi 😱
yok şu zamana kadar kişiye göre oy vermedim (en fazla 1 puan yükseltmişimdir) çizgimi bozamam yoksa her hafta @xemrexxx seve seve son üçlümde olur

ya ben dün bir ara dinledim. Bir sanatçı var, pek hoşuma gitmedi şarkıları. kiminler seçmiş tam bilmiyorum. Tahminim var ama. 3 yarışmaci hariç diğerlerinin seçinlerine hakimim.
dinleye dinleye karar vereceğim sıralamamı.
1 belli, aslında ilk 3 belliydi ama biri var ki ortalarda verirm diye düşunmüştüm ilk görünce ama dinleyince 2. liğe yükselecek gibi.
Yukarilar şampiyonlar ligi, altlar küme ligi gibi
sıralamada feci kararsızım😔

Reactions: kerem and xemrexxx
Tenks datlim

Reactions: Dosi
Lafin gelisiydi o alsinda, tabii ki kisiye göre oy kullanan sayisi yok veya cok az. Kim kimin sarkisidir kimse bilmiyor zaten.

Bu hafta bütün sarkilar cok iyiydi gercekten, icerisi sampiyonlar ligi gibi. O yüzden baya zorlandi ve zorlanacak oy kullanmayanlar.

Reactions: Dosi
Bu konu yarin elenen o olursa sonuç konusunda patlar.
@kerem sana sezonun en heyacanlı bölümü ile reyting rekoru kırdıracağız.

@sokak sanati
@Çiğdem elenmemek için yalandan iyi demiş bence
Ayy yorumdamı yapamıcaz ayoll 1.olsunda görün türkçe şarkıdan anlamayan 3 yabancı yan yana gelmiş carlıyorlar

Gerçi yabancıdanda nekadar anlyıorsunuz etkinlikte görüyorumda neyse ayoll

Ayy yorumdamı yapamıcaz ayoll 1.olsunda görün türkçe şarkıdan anlamayan 3 yabancı yan yana gelmiş carlıyorlar

Gerçi yabancıdanda nekadar anlyıorsunuz etkinlikte görüyorumda neyse ayoll

Sen çok anlıyorsun. Señorita ve Bad Guy'ı beğenme anca yorum yap

Reactions: Çiğdem
Sen çok anlıyorsun. Señorita ve Bad Guy'ı beğenme anca yorum yap
Benim hiç boşum yok hepsi isabetli ama @Ahmed @kerem ve senin çok içler acısı seçimelriniz var
1 yanlıs tüm doğruları benim müzik zevkimde götürüyor

Türklerde tilki kız dinliyorsan bin tane kaliteli dinle hepsi siliniyor