Bu mükemmelliyet nedir böyleSu kadarcik beyne sahipsin onu da dogru dürüst kullanamiyorsun.
Bu mükemmelliyet nedir böyleSu kadarcik beyne sahipsin onu da dogru dürüst kullanamiyorsun.
Bu hafta cok güzel sarkilar var, bu konuda oyalanacagina simdiden git bak derim.Son dakika atarım
Oy kullanmamaya karar verdim. @xemrexxx ye bu hafta 1 veremem diye vazgeçtim😏Yarin 20:00'a kadar oylarinizi bekliyor olacagim.@MEnes @tolgab @Billy Kane @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @denizz19 @sokak sanati @Maskeli Fedai @serhatt @batuhankaralar @MayısKralı @Özgür @Hachiko @offensive @S.G.A.T. @alperuz @hayret bi şey @12.Adam @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @eskici @yigit_00 @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Beni kastediyorsun herhalde.Bu mükemmelliyet nedir böyle
Yoo, verebilirsin.Oy kullanmamaya karar verdim. @xemrexxx ye bu hafta 1 veremem diye vazgeçtim😏
Ümmetin lideri Merkel teyzemiBeni kastediyorsun herhalde.
Keyfi mi 😱Yoo, verebilirsin.Keyfi oy kullaniyor herkes, bas 1'i gec.
Tenks datlimKeyfi mi 😱
yok şu zamana kadar kiaiye göre oy vermedim (en fazla 1 puan yükseltmişimdir) çizgimi bozamam yoksa her hafta @xemrexxx seve seve son üçlümde olur
ya ben dün bir ara dinledim. Bir sanatçı var, pek hoşuma gitmedi şarkıları. kiminler seçmiş tam bilmiyorum. Tahminim var ama. 3 yarışmaci hariç diğerlerinin seçinlerine hakimim.
dinleye dinleye karar vereceğim sıralamamı.
1 belli, aslında ilk 3 belliydi ama biri var ki ortalarda verirm diye düşunmüştüm ilk görünce ama dinleyince 2. liğe yükselecek gibi.
Yukarilar şampiyonlar ligi, altlar küme ligi gibisıralamada feci kararsızım😔
bu hafta sana takılamayacağız. İyi gelmişsin..Artık haftaya kötü seçim yaparsın umarımTenks datlim
Lafin gelisiydi o alsinda, tabii ki kisiye göre oy kullanan sayisi yok veya cok az. Kim kimin sarkisidir kimse bilmiyor zaten.Keyfi mi 😱
yok şu zamana kadar kişiye göre oy vermedim (en fazla 1 puan yükseltmişimdir) çizgimi bozamam yoksa her hafta @xemrexxx seve seve son üçlümde olur
ya ben dün bir ara dinledim. Bir sanatçı var, pek hoşuma gitmedi şarkıları. kiminler seçmiş tam bilmiyorum. Tahminim var ama. 3 yarışmaci hariç diğerlerinin seçinlerine hakimim.
dinleye dinleye karar vereceğim sıralamamı.
1 belli, aslında ilk 3 belliydi ama biri var ki ortalarda verirm diye düşunmüştüm ilk görünce ama dinleyince 2. liğe yükselecek gibi.
Yukarilar şampiyonlar ligi, altlar küme ligi gibisıralamada feci kararsızım😔
Şarkılarıma laf etmezsen var tabii kiSenin reytingin var miydi ki?
Gerek yokBu hafta cok güzel sarkilar var, bu konuda oyalanacagina simdiden git bak derim.
@sokak sanati yarismada saibe oldugunun altini ciziyor resmen. Ben olaya dahil olmadigim icin bir sorun yok. Eger o kisi elenirse @Çiğdem ve @sokak sanati'nin baslari o kisiyle beraber basi dertte.Bize de reytingleri yükseltmenin keyfi düser.
Bu konu yarin elenen o olursa sonuç konusunda patlar.@kerem sana sezonun en heyacanlı bölümü ile reyting rekoru kırdıracağız.
@sokak sanati
Ayy yorumdamı yapamıcaz ayoll 1.olsunda görün türkçe şarkıdan anlamayan 3 yabancı yan yana gelmiş carlıyorlar@Çiğdem elenmemek için yalandan iyi demiş bence
Sende ol sonuclarda cnm zaten yasak varŞarkılar çok güzeldi.
Ayy yorumdamı yapamıcaz ayoll 1.olsunda görün türkçe şarkıdan anlamayan 3 yabancı yan yana gelmiş carlıyorlar
Gerçi yabancıdanda nekadar anlyıorsunuz etkinlikte görüyorumda neyse ayoll
Daha taze Guy şarkısını savunuyordunuz @Ahmed le @sokak sanati Cardi B yani ha @MasacRE seçmiş ha siz nerede kalitenizNeymiş o içler acısı seçimlerim?
Gerçekten benim yorumuma kırılıp mı gittin o gün?Şarkılarıma laf etmezsen var tabii ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?