Bu mükemmelliyet nedir böyleSu kadarcik beyne sahipsin onu da dogru dürüst kullanamiyorsun.
![]()
Bu mükemmelliyet nedir böyleSu kadarcik beyne sahipsin onu da dogru dürüst kullanamiyorsun.
![]()
Bu hafta cok güzel sarkilar var, bu konuda oyalanacagina simdiden git bak derim.Son dakika atarım![]()
Oy kullanmamaya karar verdim. @xemrexxx ye bu hafta 1 veremem diye vazgeçtim😏Yarin 20:00'a kadar oylarinizi bekliyor olacagim.@MEnes @tolgab @Billy Kane @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @denizz19 @sokak sanati @Maskeli Fedai @serhatt @batuhankaralar @MayısKralı @Özgür @Hachiko @offensive @S.G.A.T. @alperuz @hayret bi şey @12.Adam @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @eskici @yigit_00 @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Beni kastediyorsun herhalde.Bu mükemmelliyet nedir böyle![]()
Yoo, verebilirsin.Oy kullanmamaya karar verdim. @xemrexxx ye bu hafta 1 veremem diye vazgeçtim😏
Ümmetin lideri Merkel teyzemiBeni kastediyorsun herhalde.![]()
Keyfi mi 😱Yoo, verebilirsin.Keyfi oy kullaniyor herkes, bas 1'i gec.
![]()
Tenks datlimKeyfi mi 😱
yok şu zamana kadar kiaiye göre oy vermedim (en fazla 1 puan yükseltmişimdir) çizgimi bozamam yoksa her hafta @xemrexxx seve seve son üçlümde olur
ya ben dün bir ara dinledim. Bir sanatçı var, pek hoşuma gitmedi şarkıları. kiminler seçmiş tam bilmiyorum. Tahminim var ama. 3 yarışmaci hariç diğerlerinin seçinlerine hakimim.
dinleye dinleye karar vereceğim sıralamamı.
1 belli, aslında ilk 3 belliydi ama biri var ki ortalarda verirm diye düşunmüştüm ilk görünce ama dinleyince 2. liğe yükselecek gibi.
Yukarilar şampiyonlar ligi, altlar küme ligi gibisıralamada feci kararsızım😔
bu hafta sana takılamayacağız. İyi gelmişsin..Artık haftaya kötü seçim yaparsın umarımTenks datlim![]()
Lafin gelisiydi o alsinda, tabii ki kisiye göre oy kullanan sayisi yok veya cok az. Kim kimin sarkisidir kimse bilmiyor zaten.Keyfi mi 😱
yok şu zamana kadar kişiye göre oy vermedim (en fazla 1 puan yükseltmişimdir) çizgimi bozamam yoksa her hafta @xemrexxx seve seve son üçlümde olur
ya ben dün bir ara dinledim. Bir sanatçı var, pek hoşuma gitmedi şarkıları. kiminler seçmiş tam bilmiyorum. Tahminim var ama. 3 yarışmaci hariç diğerlerinin seçinlerine hakimim.
dinleye dinleye karar vereceğim sıralamamı.
1 belli, aslında ilk 3 belliydi ama biri var ki ortalarda verirm diye düşunmüştüm ilk görünce ama dinleyince 2. liğe yükselecek gibi.
Yukarilar şampiyonlar ligi, altlar küme ligi gibisıralamada feci kararsızım😔
Şarkılarıma laf etmezsen var tabii kiSenin reytingin var miydi ki?![]()
Gerek yokBu hafta cok güzel sarkilar var, bu konuda oyalanacagina simdiden git bak derim.![]()
@sokak sanati yarismada saibe oldugunun altini ciziyor resmen. Ben olaya dahil olmadigim icin bir sorun yok. Eger o kisi elenirse @Çiğdem ve @sokak sanati'nin baslari o kisiyle beraber basi dertte.Bize de reytingleri yükseltmenin keyfi düser.
![]()
Bu konu yarin elenen o olursa sonuç konusunda patlar.@kerem sana sezonun en heyacanlı bölümü ile reyting rekoru kırdıracağız.
@sokak sanati
Ayy yorumdamı yapamıcaz ayoll 1.olsunda görün türkçe şarkıdan anlamayan 3 yabancı yan yana gelmiş carlıyorlar@Çiğdem elenmemek için yalandan iyi demiş bence![]()
Sende ol sonuclarda cnm zaten yasak varŞarkılar çok güzeldi.![]()
Ayy yorumdamı yapamıcaz ayoll 1.olsunda görün türkçe şarkıdan anlamayan 3 yabancı yan yana gelmiş carlıyorlar![]()
![]()
Gerçi yabancıdanda nekadar anlyıorsunuz etkinlikte görüyorumda neyse ayoll![]()
Daha taze Guy şarkısını savunuyordunuz @Ahmed le @sokak sanati Cardi B yani ha @MasacRE seçmiş ha siz nerede kalitenizNeymiş o içler acısı seçimlerim?![]()
Gerçekten benim yorumuma kırılıp mı gittin o gün?Şarkılarıma laf etmezsen var tabii ki![]()