TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 10. Hafta (Rock Şarkılar)

Su kadarcik beyne sahipsin onu da dogru dürüst kullanamiyorsun. :A
w1900_h1233_x1541_y848_DPA_bfunk_dpa_5F9EF6002779C4E3-6bae01763c02cb58.jpg
Bu mükemmelliyet nedir böyle :bhr:

Yoo, verebilirsin. :A Keyfi oy kullaniyor herkes, bas 1'i gec. :A
Keyfi mi 😱
yok şu zamana kadar kişiye göre oy vermedim (en fazla 1 puan yükseltmişimdir) çizgimi bozamam yoksa her hafta @xemrexxx seve seve son üçlümde olur :A
ya ben dün bir ara dinledim. Bir sanatçı var, pek hoşuma gitmedi şarkıları. kiminler seçmiş tam bilmiyorum. Tahminim var ama. 3 yarışmaci hariç diğerlerinin seçinlerine hakimim.
dinleye dinleye karar vereceğim sıralamamı.
1 belli, aslında ilk 3 belliydi ama biri var ki ortalarda verirm diye düşunmüştüm ilk görünce ama dinleyince 2. liğe yükselecek gibi.
Yukarilar şampiyonlar ligi, altlar küme ligi gibi :A sıralamada feci kararsızım😔

• Harika
  • Beğendim
Reactions: kerem and xemrexxx
Keyfi mi 😱
yok şu zamana kadar kiaiye göre oy vermedim (en fazla 1 puan yükseltmişimdir) çizgimi bozamam yoksa her hafta @xemrexxx seve seve son üçlümde olur :A
ya ben dün bir ara dinledim. Bir sanatçı var, pek hoşuma gitmedi şarkıları. kiminler seçmiş tam bilmiyorum. Tahminim var ama. 3 yarışmaci hariç diğerlerinin seçinlerine hakimim.
1 belli, aslında ilk 3 belliydi ama biri var ki ortalarda verirm diye düşunmüştüm ilk görünce ama dinleyince 2. liğe yükselecek gibi.
Yukarilar şampiyonlar ligi, altlar küme ligi gibi :A sıralamada feci kararsızım😔
Tenks datlim :X

• Harika
Reactions: Dosi
Keyfi mi 😱
yok şu zamana kadar kişiye göre oy vermedim (en fazla 1 puan yükseltmişimdir) çizgimi bozamam yoksa her hafta @xemrexxx seve seve son üçlümde olur :A
Lafin gelisiydi o alsinda, tabii ki kisiye göre oy kullanan sayisi yok veya cok az. Kim kimin sarkisidir kimse bilmiyor zaten. :A

Bu hafta bütün sarkilar cok iyiydi gercekten, icerisi sampiyonlar ligi gibi. O yüzden baya zorlandi ve zorlanacak oy kullanmayanlar. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
@sokak sanati yarismada saibe oldugunun altini ciziyor resmen. Ben olaya dahil olmadigim icin bir sorun yok. Eger o kisi elenirse @Çiğdem ve @sokak sanati'nin baslari o kisiyle beraber basi dertte. :A Bize de reytingleri yükseltmenin keyfi düser. :A
Bu konu yarin elenen o olursa sonuç konusunda patlar. :A @kerem sana sezonun en heyacanlı bölümü ile reyting rekoru kırdıracağız. :A
@sokak sanati
@Çiğdem elenmemek için yalandan iyi demiş bence:A
Ayy yorumdamı yapamıcaz ayoll 1.olsunda görün türkçe şarkıdan anlamayan 3 yabancı yan yana gelmiş carlıyorlar :A :A :A

Gerçi yabancıdanda nekadar anlyıorsunuz etkinlikte görüyorumda neyse ayoll :Z:Z:Z

Sen çok anlıyorsun. Señorita ve Bad Guy'ı beğenme anca yorum yap:A
Benim hiç boşum yok hepsi isabetli ama @Ahmed @kerem ve senin çok içler acısı seçimelriniz var :A 1 yanlıs tüm doğruları benim müzik zevkimde götürüyor :A :A :A

Türklerde tilki kız dinliyorsan bin tane kaliteli dinle hepsi siliniyor :F