Hem şarkı popülerliğinden hem şarkı isminden hem şarkı kalitesinden her bakımdan tek kötü şarkısıydı haftanın @sokak sanati merak etmiştirSenin 1 verdigin elenirse olay cikaririm.Sen nasil ona 1 verirsin ya?
![]()
Hem şarkı popülerliğinden hem şarkı isminden hem şarkı kalitesinden her bakımdan tek kötü şarkısıydı haftanın @sokak sanati merak etmiştirSenin 1 verdigin elenirse olay cikaririm.Sen nasil ona 1 verirsin ya?
![]()
Sarki berbatti, diziyi izlemedim ama Erkan Cukur'la popüler olmaya basladi bu da bir gercek.
Sarkiya kalitesiz diyorsun yani? Sen ne bicim zevksiz ciktin. 😱Hem şarkı popülerliğinden hem şarkı isminden hem şarkı kalitesinden her bakımdan tek kötü şarkısıydı haftanın @sokak sanati merak etmiştir![]()
Hem şarkı popülerliğinden hem şarkı isminden hem şarkı kalitesinden her bakımdan tek kötü şarkısıydı haftanın @sokak sanati merak etmiştir![]()
Ne oynadınız reytinge![]()
![]()
![]()
Ne yani @Çiğdem kisiye göre oy mu veriyor demek istiyorsun?![]()
Hhaha tabi ben size nasıl diyorsam @sokak sanati sizde bana diyebilirsiniz gerçi umutla uyusup uyusmadımızı bilmiyorumda sonuclarda görücezSarkiya kalitesiz diyorsun yani? Sen ne bicim zevksiz ciktin. 😱
Hhaha tabi ben size nasıl diyorsam @sokak sanati sizde bana diyebilirsiniz gerçi umutla uyusup uyusmadımızı bilmiyorumda sonuclarda görücez
Ama diğerlerinin yanında şansı yoktu benim gözümden tabi![]()
İlk sezon yarışan bir dostuma seçtirmiştim o şarkıyı şimdi ismini vermiyimde anlasılmasın hangi şarkı olduGüzel demiş o şarkıya vermez bence 1![]()
Güzel demiş o şarkıya vermez bence 1![]()
Rachel hala oy kullanamadi, ben 3. puan durumunu bitirdim neredeyse.Hhaha tabi ben size nasıl diyorsam @sokak sanati sizde bana diyebilirsiniz gerçi umutla uyusup uyusmadımızı bilmiyorumda sonuclarda görücez
Ama diğerlerinin yanında şansı yoktu benim gözümden tabi![]()
O da mi burada yarismisti ki?İlk sezon yarışan bir dostuma seçtirmiştim o şarkıyı şimdi ismini vermiyimde anlasılmasın hangi şarkı oldu@kerem
O da mi burada yarismisti ki?![]()
Zor gerçekten 2016 da MS i 2017 de burda son kez yarışmıştım o heyecanı özlemişim şimdide alamancı kerem özleyecek gibiRachel hala oy kullanamadi, ben 3. puan durumunu bitirdim neredeyse.![]()
Survivor izliyordum senin yorumun da tuzu biberi oldu konudan kaçmamınGerçekten benim yorumuma kırılıp mı gittin o gün?![]()
Şarkıma berbat dediNasıl başardın ayoll @serhatt la günde 1000 kere laf ediyoruz @eskici gitmiyor bir türlü sırrını ver![]()
![]()
@sokak sanati
Şarkımı beğendiğini söylüyordun@eskici korkak cikti ve konudan ayrildi bana sucu atiyor simdi insallah bu hafta yollayacagiz onu.![]()