Hem şarkı popülerliğinden hem şarkı isminden hem şarkı kalitesinden her bakımdan tek kötü şarkısıydı haftanın @sokak sanati merak etmiştirSenin 1 verdigin elenirse olay cikaririm. Sen nasil ona 1 verirsin ya?
Hem şarkı popülerliğinden hem şarkı isminden hem şarkı kalitesinden her bakımdan tek kötü şarkısıydı haftanın @sokak sanati merak etmiştirSenin 1 verdigin elenirse olay cikaririm. Sen nasil ona 1 verirsin ya?
Sarki berbatti, diziyi izlemedim ama Erkan Cukur'la popüler olmaya basladi bu da bir gercek.Geçen haftayı diyorum tabi diziyide sevmezdim erkan beyin zaten deyinmeye gerek yok @kerem
Çok iyilerden değilde Bence ortalamaydı @kerem zaten fanıdır o şarkıcınınBen bu haftayı diyorum😛
Sarkiya kalitesiz diyorsun yani? Sen ne bicim zevksiz ciktin. 😱Hem şarkı popülerliğinden hem şarkı isminden hem şarkı kalitesinden her bakımdan tek kötü şarkısıydı haftanın @sokak sanati merak etmiştir
Hem şarkı popülerliğinden hem şarkı isminden hem şarkı kalitesinden her bakımdan tek kötü şarkısıydı haftanın @sokak sanati merak etmiştir
Güzel sarki dedigi kisinin sarkisi iste. @ÇiğdemKim acaba merak ettim😱
Güzel sarki dedigi kisinin sarkisi iste. @Çiğdem
Ne oynadınız reytingeKim acaba merak ettim😱
Ne oynadınız reytinge
Ne yani @Çiğdem kisiye göre oy mu veriyor demek istiyorsun?
Hhaha tabi ben size nasıl diyorsam @sokak sanati sizde bana diyebilirsiniz gerçi umutla uyusup uyusmadımızı bilmiyorumda sonuclarda görücezSarkiya kalitesiz diyorsun yani? Sen ne bicim zevksiz ciktin. 😱
Hhaha tabi ben size nasıl diyorsam @sokak sanati sizde bana diyebilirsiniz gerçi umutla uyusup uyusmadımızı bilmiyorumda sonuclarda görücez
Ama diğerlerinin yanında şansı yoktu benim gözümden tabi
İlk sezon yarışan bir dostuma seçtirmiştim o şarkıyı şimdi ismini vermiyimde anlasılmasın hangi şarkı oldu @keremGüzel demiş o şarkıya vermez bence 1
Güzel demiş o şarkıya vermez bence 1
Rachel hala oy kullanamadi, ben 3. puan durumunu bitirdim neredeyse.Hhaha tabi ben size nasıl diyorsam @sokak sanati sizde bana diyebilirsiniz gerçi umutla uyusup uyusmadımızı bilmiyorumda sonuclarda görücez
Ama diğerlerinin yanında şansı yoktu benim gözümden tabi
O da mi burada yarismisti ki?İlk sezon yarışan bir dostuma seçtirmiştim o şarkıyı şimdi ismini vermiyimde anlasılmasın hangi şarkı oldu @kerem
O da mi burada yarismisti ki?
Kimle dost hayatı yaşıyon kızzz😱 @xemrexxx
Zor gerçekten 2016 da MS i 2017 de burda son kez yarışmıştım o heyecanı özlemişim şimdide alamancı kerem özleyecek gibi @sokak sanati Zaten şefliği artık bırakmazRachel hala oy kullanamadi, ben 3. puan durumunu bitirdim neredeyse.
Survivor izliyordum senin yorumun da tuzu biberi oldu konudan kaçmamın neyse artık Survivor izlemeyi bıraktım gitmem bir dahaGerçekten benim yorumuma kırılıp mı gittin o gün?
Şarkıma berbat dediNasıl başardın ayoll @serhatt la günde 1000 kere laf ediyoruz @eskici gitmiyor bir türlü sırrını ver @sokak sanati
Şarkımı beğendiğini söylüyordun@eskici korkak cikti ve konudan ayrildi bana sucu atiyor simdi insallah bu hafta yollayacagiz onu.