Nasıl başardın ayoll @serhatt la günde 1000 kere laf ediyoruz @eskici gitmiyor bir türlü sırrını ver @sokak sanatiGerçekten benim yorumuma kırılıp mı gittin o gün?
Nasıl başardın ayoll @serhatt la günde 1000 kere laf ediyoruz @eskici gitmiyor bir türlü sırrını ver @sokak sanatiGerçekten benim yorumuma kırılıp mı gittin o gün?
ay versin de kurtulalımNasıl başardın ayoll @serhatt la günde 1000 kere laf ediyoruz @eskici gitmiyor bir türlü sırrını ver @sokak sanati
Bad Guy'u nasıl beğenmiyorsun şaşkınım. Taylora bile oy verdin oysa ki.Daha taze Guy şarkısını savunuyordunuz @Ahmed le @sokak sanati Cardi B yani ha @MasacRE seçmiş ha siz nerede kaliteniz
Taylora genel olarak kullandım o sizin grupta olanı sanırım ilk tur oylamamıstım daha iyiler vardı ama o grupta mendesten sonra o öne çıkıyordu @kerem @sokak sanatiBad Guy'u nasıl beğenmiyorsun şaşkınım. Taylora bile oy verdin oysa ki.
@eskici korkak cikti ve konudan ayrildi bana sucu atiyor simdi insallah bu hafta yollayacagiz onu.Nasıl başardın ayoll @serhatt la günde 1000 kere laf ediyoruz @eskici gitmiyor bir türlü sırrını ver @sokak sanati
Taylor'in sarkilarini hic dinlemem. Sadece Trouble sarkisini dinlemistim o kadar. Bana hitap etmiyor.Taylora genel olarak kullandım o sizin grupta olanı sanırım ilk tur oylamamıstım daha iyiler vardı ama o grupta mendesten sonra o öne çıkıyordu @kerem @sokak sanati
Umut Rihannadan dolayı @Harunnn60 da Katy den dolayı gıcık olmuslardı ona ama @kerem neyden dolayı gıcık bilmiyorum sen zaten değilsin
O elenmez bu elenmez su elenmez kim elenecek o zaman?Elenmez geçen hafta kadar elenecek tercih değildi @eskici
Kimsenin elenmesini istemiyoruzda 1 verdikelrimiz puan olarak öne çıkıyor ama bilmiyorum geçen hafta @eskici sıralamamda öyleydi kurtuldu inş bu hafta olanda kurtulurO elenmez bu elenmez su elenmez kim elenecek o zaman?
Şu tabutlu olanı sevmemiştim @Ahmed tek kalmıs savunuyordu @sokak sanatiTaylor'inb müziklerini hic dinlemem. Sadece Trouble sarkisini dinlemistim o kadar. Bana hitap etmiyor.
@kerem Bu hafta senden memnundurkullandım oylarımı ben zaten halkın 1.siyim
Senin 1 verdigin elenirse olay cikaririm. Sen nasil ona 1 verirsin ya?Kimsenin elenmesini istemiyoruzda 1 verdikelrimiz puan olarak öne çıkıyor ama bilmiyorum geçen hafta @eskici sıralamamda öyleydi kurtuldu inş bu hafta olanda kurtulur
@kerem Bu hafta senden memnundur
kullandım oylarımı ben zaten halkın 1.siyim
kız bu hogathayla aynı oy versem intihar sebebi resmen 😱Oylarinizi karsilastirinca ne kadar zit oldugunuz cok iyi anlasiliyor.
Oylarinizi karsilastirinca ne kadar zit oldugunuz cok iyi anlasiliyor.
Zıt kutup gibiyiz biz onla zatenkız bu hogathayla aynı oy versem intihar sebebi resmen 😱
Geçen haftayı diyorum tabi diziyide sevmezdim erkan beyin zaten deyinmeye gerek yok @kerem