Nasıl başardın ayoll @serhatt la günde 1000 kere laf ediyoruz @eskici gitmiyor bir türlü sırrını verGerçekten benim yorumuma kırılıp mı gittin o gün?![]()
Nasıl başardın ayoll @serhatt la günde 1000 kere laf ediyoruz @eskici gitmiyor bir türlü sırrını verGerçekten benim yorumuma kırılıp mı gittin o gün?![]()
ay versin de kurtulalımNasıl başardın ayoll @serhatt la günde 1000 kere laf ediyoruz @eskici gitmiyor bir türlü sırrını ver![]()
![]()
@sokak sanati
Bad Guy'u nasıl beğenmiyorsun şaşkınım. Taylora bile oy verdin oysa ki.Daha taze Guy şarkısını savunuyordunuz @Ahmed le @sokak sanati Cardi B yani ha @MasacRE seçmiş ha siz nerede kaliteniz![]()
![]()
![]()
Taylora genel olarak kullandım o sizin grupta olanı sanırım ilk tur oylamamıstım daha iyiler vardı ama o grupta mendesten sonra o öne çıkıyorduBad Guy'u nasıl beğenmiyorsun şaşkınım. Taylora bile oy verdin oysa ki.![]()
![]()
@eskici korkak cikti ve konudan ayrildi bana sucu atiyor simdi insallah bu hafta yollayacagiz onu.Nasıl başardın ayoll @serhatt la günde 1000 kere laf ediyoruz @eskici gitmiyor bir türlü sırrını ver![]()
![]()
@sokak sanati
Taylor'in sarkilarini hic dinlemem. Sadece Trouble sarkisini dinlemistim o kadar. Bana hitap etmiyor.Taylora genel olarak kullandım o sizin grupta olanı sanırım ilk tur oylamamıstım daha iyiler vardı ama o grupta mendesten sonra o öne çıkıyordu![]()
![]()
@kerem @sokak sanati
Umut Rihannadan dolayı @Harunnn60 da Katy den dolayı gıcık olmuslardı ona ama @kerem neyden dolayı gıcık bilmiyorum sen zaten değilsin![]()
![]()
![]()
O elenmez bu elenmez su elenmez kim elenecek o zaman?
Kimsenin elenmesini istemiyoruzda 1 verdikelrimiz puan olarak öne çıkıyor ama bilmiyorum geçen hafta @eskici sıralamamda öyleydi kurtuldu inş bu hafta olanda kurtulurO elenmez bu elenmez su elenmez kim elenecek o zaman?![]()
Şu tabutlu olanı sevmemiştim @Ahmed tek kalmıs savunuyorduTaylor'inb müziklerini hic dinlemem. Sadece Trouble sarkisini dinlemistim o kadar. Bana hitap etmiyor.![]()
Senin 1 verdigin elenirse olay cikaririm.Kimsenin elenmesini istemiyoruzda 1 verdikelrimiz puan olarak öne çıkıyor ama bilmiyorum geçen hafta @eskici sıralamamda öyleydi kurtuldu inş bu hafta olanda kurtulur![]()
@kerem Bu hafta senden memnundur![]()
kullandım oylarımı ben zaten halkın 1.siyim![]()
kız bu hogathayla aynı oy versem intihar sebebi resmen 😱Oylarinizi karsilastirinca ne kadar zit oldugunuz cok iyi anlasiliyor.![]()
Oylarinizi karsilastirinca ne kadar zit oldugunuz cok iyi anlasiliyor.![]()
Zıt kutup gibiyiz biz onla zatenkız bu hogathayla aynı oy versem intihar sebebi resmen 😱