Jüri baskanisin diye yapiyorum ama sen bilirsin en sona atabilirim, sen zararli cikarsin sonra.
İlk başta açıklama. Sona doğru konuşacak şey kalmıyor. 2. Puan durumundan yada 3. Puan durumundan snra acikla
Jüri baskanisin diye yapiyorum ama sen bilirsin en sona atabilirim, sen zararli cikarsin sonra.
@S.G.A.T. Akıllı davrandı pazar 21 tehlikeli ama akıllıca fikir
yarın izlerim kanal d den bir emin olsam iyi olacak bir yaprak dökümü seyrederim hop haftaya birde senaryomu bugün yayınladım @sokak sanatiTebrikler o zaman. Sahnem beğendin mi laa
Yine mi başadık .ssYarin 20:00'a kadar oylarinizi bekliyor olacagim. @MEnes @tolgab @Billy Kane @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @denizz19 @sokak sanati @Maskeli Fedai @serhatt @batuhankaralar @MayısKralı @Özgür @Hachiko @offensive @S.G.A.T. @alperuz @hayret bi şey @12.Adam @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @eskici @yigit_00 @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
merak etme oy vericem denizin finale çıkması rahatlattı @sokak sanatiOy verirsen bakarım senaryona bakalım yine ne saçmalamışsin
merak etme oy vericem denizin finale çıkması rahatlattı @sokak sanati
Sen degil miydin Survivor izleyenler banlansin diyen? Dönek Emre.Survivorrrrrrrrrr
başka bir şey mi var @keremSen degil miydin Survivor izleyenler banlansin diyen? Dönek Emre.
Tamam, simdi oylarini yollayabilirsin.İlk başta açıklama. Sona doğru konuşacak şey kalmıyor. 2. Puan durumundan yada 3. Puan durumundan snra acikla
Her zamanki gibi.Yine mi başadık .ss
Hakaret ettin sen banlanmalı sınSen degil miydin Survivor izleyenler banlansin diyen? Dönek Emre.
Reklam arasinda oy kullan o zaman tek isin Survivor'sa.Hakaret ettin sen banlanmalı sın
Reklam arasinda oy kullan o zaman tek isin Survivor'sa.
Su kadarcik beyne sahipsin onu da dogru dürüst kullanamiyorsun.