Öyle mi diyorsun reyiz
Öyle mi diyorsun reyiz
evet @eskiciÖyle mi diyorsun reyiz![]()
Nalaka Ali Ozan, ask olsun sana.
Senin reytingin var miydi ki?Ben de anlamadım![]()
Oylari yavas yavas topluyorum Excel'dan. Baya heyecanli olacak gibi görünüyor.Bu konu yarin elenen o olursa sonuç konusunda patlar.@kerem sana sezonun en heyacanlı bölümü ile reyting rekoru kırdıracağız.
@sokak sanati
Ruhsar'in birlerini sona sakladim, art arda 7 tane 1 puanini son puan durumundan sonraya sakladim. Bu benim hep kullandigim yöntem zaten. Ki ben @MayısKralı'nin elenmesini istemiyordum.
@Çiğdem geç mi kaldı oy kullanmakta açıklamadın da onun oyunu @keremRuhsar'in birlerini sona sakladim, art arda 7 tane 1 puanini son puan durumundan sonraya sakladim. Bu benim hep kullandigim yöntem zaten. Ki ben @MayısKralı'nin elenmesini istemiyordum.@xemrexxx @Çiğdem
Yok, atlamistim onun oyunu sonradan acikladim. Görmedin mi yoksa?
Bekle işin neYarin 20:00'a kadar oylarinizi bekliyor olacagim.@MEnes @tolgab @Billy Kane @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @denizz19 @sokak sanati @Maskeli Fedai @serhatt @batuhankaralar @MayısKralı @Özgür @Hachiko @offensive @S.G.A.T. @alperuz @hayret bi şey @12.Adam @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @eskici @yigit_00 @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
görmedim senaryomla ilgileniyordum @keremYok, atlamistim onun oyunu sonradan acikladim. Görmedin mi yoksa?![]()
Yarin 20:00'a kadar oylarinizi bekliyor olacagim.@MEnes @tolgab @Billy Kane @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @denizz19 @sokak sanati @Maskeli Fedai @serhatt @batuhankaralar @MayısKralı @Özgür @Hachiko @offensive @S.G.A.T. @alperuz @hayret bi şey @12.Adam @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @eskici @yigit_00 @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Senin isin ne yolla hadi.Bekle işin ne![]()
Jüri baskanisin diye yapiyorum ama sen bilirsin en sona atabilirim, sen zararli cikarsin sonra.Son güne kalacak yine. Benim oylarımı hep ilk açıkladığın için son saatlere bırakacağım![]()
@S.G.A.T. Akıllı davrandı pazar 21 tehlikeli ama akıllıca fikirSon güne kalacak yine. Benim oylarımı hep ilk açıkladığın için son saatlere bırakacağım![]()
SurvivorrrrrrrrrrSenin isin ne yolla hadi.![]()
temas olmasın @kerem virüs bulaştırmaMerak ediyorsan git bak o zaman.![]()