Damien Duff
Süper Favori Üye
Kim olduğunu anladım, @Ahmed ona 1 vermedi ama.Hala oylara bakmadım ama 3 kişi gözümde riskli. Onlardan biri gidecek sanki.
![]()
Beğendiğimizi yukarıya taşıyoruz beğenmeyende beğenmez şefimiz boş gürültü ediyor dünden beridir evet bende şimdi anladımHaklısın o beni gaza getirdi.![]()
O elenmez bence, benim gözümdeki riskli kişiler başka.1 vermediğini öğrendim ben![]()
Sırtındam bıçaklandın Çiğdem, sana şefinle mutluluklar artık.Beğendiğimizi yukarıya taşıyoruz beğenmeyende beğenmez şefimiz boş gürültü ediyor dünden beridir evet bende şimdi anladım![]()
![]()
![]()
Sırtındam bıçaklandın Çiğdem, sana şefinle mutluluklar artık.
Rachel oylarını yollamayı unutma bu arada.@sokak sanati
@sokak sanati ni tutmuşsun işte reytingler için olayın özetiO elenmez bence, benim gözümdeki riskli kişiler başka.![]()
Bu konu yarin elenen o olursa sonuç konusunda patlar.
@S.G.A.T. ın yarışması olursa @S.G.A.T. ı alkışlarımBu konu yarin elenen o olursa sonuç konusunda patlar.@kerem sana sezonun en heyacanlı bölümü ile reyting rekoru kırdıracağız.
@sokak sanati
Bu konu yarin elenen o olursa sonuç konusunda patlar.@kerem sana sezonun en heyacanlı bölümü ile reyting rekoru kırdıracağız.
@sokak sanati
Bu konu yarin elenen o olursa sonuç konusunda patlar.@kerem sana sezonun en heyacanlı bölümü ile reyting rekoru kırdıracağız.
@sokak sanati
@sokak sanati yarismada saibe oldugunun altini ciziyor resmen. Ben olaya dahil olmadigim icin bir sorun yok. Eger o kisi elenirse @Çiğdem ve @sokak sanati'nin baslari o kisiyle beraber basi dertte.İhanet var beceremedim olayın özünde. Bu olayın üzerinden yürürüz![]()
@Forumdash olaya gel.@sokak sanati yarismada saibe oldugunun altini ciziyor resmen. Ben olaya dahil olmadigim icin bir sorun yok. Eger o kisi elenirse @Çiğdem ve @sokak sanati'nin baslari o kisiyle beraber basi dertte.Bize de reytingleri yükseltmenin keyfi düser.
![]()
@sokak sanati yarismada saibe oldugunun altini ciziyor resmen. Ben olaya dahil olmadigim icin bir sorun yok. Eger o kisi elenirse @Çiğdem ve @sokak sanati'nin baslari o kisiyle beraber basi dertte.Bize de reytingleri yükseltmenin keyfi düser.
![]()
Ne yaptık yine reyiz