@Çiğdem'e yalanci diyorsun yani?Yalnız o olay doğru final gecesi her şeyi açıklayacağım
@Çiğdem'e yalanci diyorsun yani?Yalnız o olay doğru final gecesi her şeyi açıklayacağım
@Çiğdem'e yalanci diyorsun yani?
@Çiğdem @Forumdash resmen size yalanci ve düzenbaz diyor. Cevaplarinizi bekliyorum.Hatırlamıyor olabilir. Öneri derken şarkı çok güzel seç bunu demiş
@Çiğdem @Forumdash resmen size yalanci ve düzenbaz diyor. Cevaplarinizi bekliyorum.
Isim ver o zaman?
Iste burada söylediklerin celisiyor o zaman, cikmaza girdin. @Ahmed neredesin gel kos?@Forumdash ne alaka.😱 Dedim ya Ahmedin 1 verdiği şarkı işte.
Iste burada söylediklerin celisiyor o zaman, cikmaza girdin. @Ahmed neredesin gel kos?
Ne kadar kivirsanda olmuyor, bir kere tuzaga düstün.Ahmet 1 puanı kime verdi bilmiyorum. 1 vereceğim demişti belki son anda biraz sevmiş olabilir
Ne kadar kivirsanda olmuyor, bir kere tuzaga düstün.
1 puan olayı geçtiğimiz haftanın mı Hemen geçmişe dönuk arastıralım kıme 1 vermiş @sokak sanatiNe kadar kivirsanda olmuyor, bir kere tuzaga düstün.
Sonuc gecesi görüsürüz.Deli misin divane misn
Yok bu haftadan bahsediyoruz.1 puan olayı geçtiğimiz haftanın mı Hemen geçmişe dönuk arastıralım kıme 1 vermiş @sokak sanati
1 puan olayı geçtiğimiz haftanın mı Hemen geçmişe dönuk arastıralım kıme 1 vermiş @sokak sanati
Sonuçlar için 21:00 uygundur ama şarkı seçimini de 21:00’a alsak iyi olur benceDüsünemedigim icin biraz gec sormus olacagim ama aranizda oruc tutuan veya iftardan dolayi burada olamayacak olan varsa sonuclari 20:00, 20:30, 21:30 veya 22:00'a alabiliriz. Yada 21:00 en uygun saat mi? Iftar saatlerinden bi' haberim cünkü. @bazinga @Forumdash @Ahmed @mrt-06 @xBUGRAx @denizz19 @Çiğdem @Yiğitt @dreamy @eskici @Özgür @xemrexxx
Ne konuşmuşsinuz ayol.Iste burada söylediklerin celisiyor o zaman, cikmaza girdin. @Ahmed neredesin gel kos?
Ne konuşmuşsinuz ayol.
@sokak sanati çok fenasın sen. İdölümsün.
Geliyorum aşkım.Mutfak diyorum. Şu meseleyi konuşalım.
Rachel diyorr ki birine sarki önerip onu atese atmissin, kim o diyorum bende.
Yoksa Rachel sana iftira mi atti?
Aaa birbirimize zaten yarışmalarda yardımcı oluyoruz ms de yarışmacıların şarkılarını diğer yarışmacılar belirliyordu önerilirlerle Ama bu format gereği herkes konu açılınca seçti için geceleri seçen @Forumdash abicim dısında sonlara kaldımı @xemrexxx e yardımcı olabiliyoruz diğerleri hemen seçiyorNe konuşmuşsinuz ayol.
@sokak sanati çok fenasın sen. İdölümsün.
Aaa birbirimize zaten yarışmalarda yardımcı oluyoruz ms de yarışmacıların şarkılarını diğer yarışmacılar belirliyordu önerilirlerle Ama bu format gereği herkes konu açılınca seçti için geceleri seçen @Forumdash abicim dısında sonlara kaldımı @xemrexxx e yardımcı olabiliyoruz diğerleri hemen seçiyor
Bu hafta emrede hemen seçince tek forumdash abicimiz sona kalmıştı oda inş çıkısını sürdürür bu arada şefimiz @sokak sanati da bunamış yada sahur öncesi içmiş çarpıntı yapmış dediklerini bir o anlamıştır çünkü
Ekli dosyayı görüntüle 79878
@Çiğdem olaylar karşısında şoklar geçirtim cnm.