Kim o @Forumdash mi?Bunu @Çiğdem demedi yalnız. Seçen kişi söyledi. Çiğdem hatırlamayabilir
Kim o @Forumdash mi?Bunu @Çiğdem demedi yalnız. Seçen kişi söyledi. Çiğdem hatırlamayabilir
Bunu @Çiğdem demedi yalnız. Seçen kişi söyledi. Çiğdem hatırlamayabilir
Neyi ayollKime sarki önerdin sen bu hafta?
Rachel diyorr ki birine sarki önerip onu atese atmissin, kim o diyorum bende.
Yoksa Rachel sana iftira mi atti?
Rachel diyorr ki birine sarki önerip onu atese atmissin, kim o diyorum bende.
Yoksa Rachel sana iftira mi atti?
@Forumdash Abicimize kız bakıyorduk onun dısında bişi olmadı başkasıyla
Bu arada hepimiz farklı şarkıdan bahsediyor olabiliriz
Rachel'in cani oyun oynamak istemis yine anlasilan.@Forumdash Abicimize kız bakıyorduk onun dısında bişi olmadı başkasıyla
Isim ver o zaman.Forumdash değil neyse suyu bulandirmayalım daha fazla ama bu hafta başın dertte
Rachel'in cani oyun oynamak istemis yine anlasilan.
Zibidi Kubileyı övüyor banada biraz ayarları şuan şey şefimizinForumdash değil neyse suyu bulandirmayalım daha fazla ama bu hafta başın dertte
Zibidi Kubileyı övüyor banada biraz ayarları şuan şey şefimizin
@Ahmed 'in 1 verdiği kişi işte
Oylar açığa çıkmasın diye belirtmeyelim
Cikmaza düstün iste simdi isin icinden cikamazsin. Sana mesajim; @Forumdash @AhmedZibidi Kubileyı övüyor banada biraz ayarları şuan şey şefimizin
Oylarımı yarın kullanırım artık parlak çekiminden bişi bakamadım su 40 dakıkada bakabildim bildirime bakmaya çalısıcamMustafa Sandal'ın adı geçince her edeyim dedim
Düsünemedigim icin biraz gec sormus olacagim ama aranizda oruc tutuan veya iftardan dolayi burada olamayacak olan varsa sonuclari 20:00, 20:30, 21:30 veya 22:00'a alabiliriz. Yada 21:00 en uygun saat mi? Iftar saatlerinden bi' haberim cünkü. @bazinga @Forumdash @Ahmed @mrt-06 @xBUGRAx @denizz19 @Çiğdem @Yiğitt @dreamy @eskici @Özgür @xemrexxx
Şimdilik sorun yok gibi ileri günlerde olacak Uyelerin cığunlugu stanbulda oldugunu varsayarsak, ileri zamanda iftar vakitleri sarkacak 20:30lara kadarİftar çoktan bitiyor 21'de, sorun yok.
Kim o @Forumdash mi?
Anlamadım olayı ama ben kimseye şarkı önermem bana şarkı önerebilirsiniz çünkü acemiyim yarişmaya Kuralları bilmiyorum bile Juri olmak kadar kolay bişey değilmiş anladiğim oForumdash değil neyse suyu bulandirmayalım daha fazla ama bu hafta başın dertte
Bu konuyu hep atliyorsun.Oylarımı yarın kullanırım artık parlak çekiminden bişi bakamadım su 40 dakıkada bakabildim bildirime bakmaya çalısıcam
@sokak sanati ortaligi karistirmaya calisti ama is cikmaza düsünce niyetini anladim ben simdi. Sen degil @Çiğdem birine önermiste onu atese atmismis.Anlamadım olayı ama ben kimseye şarkı önermem bana şarkı önerebilirsiniz çünkü acemiyim yarişmaya Kuralları bilmiyorum bile Juri olmak kadar kolay bişey değilmiş anladiğim o
Anlamadım olayı ama ben kimseye şarkı önermem bana şarkı önerebilirsiniz çünkü acemiyim yarişmaya Kuralları bilmiyorum bile Juri olmak kadar kolay bişey değilmiş anladiğim o
@sokak sanati ortaligi karistirmaya calisti ama is cikmaza düsünce niyetini anladim ben simdi. Sen degil @Çiğdem birine önermiste onu atese atmismis.