İftar çoktan bitiyor 21'de, sorun yok.Düsünemedigim icin biraz gec sormus olacagim ama aranizda oruc tutuan veya iftardan dolayi burada olamayacak olan varsa sonuclari 20:00, 20:30, 21:30 veya 22:00'a alabiliriz. Yada 21:00 en uygun saat mi? Iftar saatlerinden bi' haberim cünkü. @bazinga @Forumdash @Ahmed @mrt-06 @xBUGRAx @denizz19 @Çiğdem @Yiğitt @dreamy @eskici @Özgür @xemrexxx
@sokak sanati ve ben @xBUGRAx yı forumun en sinsisi ilan etmişdik. Umut 2. sıraya beni koydu ama kendisi ile kapışırım 2. olmak için bence.
İşlerim vardı Sarapya bu arada o.Seni de etiketledim insan bir görüsünü yazar yarismaci olarak.
@dreamy de bir sey demedi serapyanin sinsi yilani.
Kime dedin gııııııHande ile Sevda kavgasını kızıştıran Arto gibisiniz forumda. Siz ikiniz Buğra ile. Birde @xemrexxx var o grupta.
Kuru iftira. 😱 @kerem bilir ne kadar sakin ve masum olduğumu.
Buğraya sakin sinsi diyordun sen daha beter çıktın. Geçen gün sinsi sinsi nasıl işledin herkes gördü
Gözlerimi yordunuz kaybolun konudan beceriksizler.Buğraya sakin sinsi diyordun sen daha beter çıktın. Geçen gün sinsi sinsi nasıl işledin herkes gördü
@Ahmed
Ayol ben zaten ne yapsam olay oluyor.
Bu arada 2 yıl önceye göre senin mesajların çok sakinleşmiş. O zamanlar daha hevesli ve daha farklı mesaj yazıyprdun sen. Yaşlandın mı ne?Kime dedin gıııııı
Tutmuyorum devamDüsünemedigim icin biraz gec sormus olacagim ama aranizda oruc tutuan veya iftardan dolayi burada olamayacak olan varsa sonuclari 20:00, 20:30, 21:30 veya 22:00'a alabiliriz. Yada 21:00 en uygun saat mi? Iftar saatlerinden bi' haberim cünkü. @bazinga @Forumdash @Ahmed @mrt-06 @xBUGRAx @denizz19 @Çiğdem @Yiğitt @dreamy @eskici @Özgür @xemrexxx
Eskisi Ka yazmadığım içinBu arada 2 yıl önceye göre senin mesajların çok sakinleşmiş. O zamanlar daha hevesli ve daha farklı mesaj yazıyprdun sen. Yaşlandın mı ne?
Gözlerimi yordunuz kaybolun konudan beceriksizler.