Ay bu konuyu hiç konuşamadık, yazdım bir kenara.Ben müslüman degilim.![]()
Hiç abla.@Ahmed ne sırıtıyon ay balam![]()
Hiç abla.
Bu arada Manga Bir kadın çizeceksin severmisin. Tanıtımımı yapayım.![]()
Konusuruz WP'den. Bilmiyordun zaten?Ay bu konuyu hiç konuşamadık, yazdım bir kenara.![]()
Seni de etiketledim insan bir görüsünü yazar yarismaci olarak.Onlardanım zaten.![]()
@sokak sanati ve ben @xBUGRAx yı forumun en sinsisi ilan etmişdik. Umut 2. sıraya beni koydu ama kendisi ile kapışırım 2. olmak için bence.Konusuruz WP'den. Bilmiyordun zaten?
@xBUGRAx sinsisi iki keredir konuya tikliyor ama hic tik yok.WP gruplarindaki her mesaji okuyan ama asla mesaj yazmayanlar gibi mübarek.
![]()
Iftar saatleri ne zaman? Kaca alinsin?Yarışmanın saati iyi de şarkı seçimi saati biraz ileri alınabilir.![]()
Hepsinin bitişi 20.10 gibiydi sanırım.Iftar saatleri ne zaman? Kaca alinsin?
Benim bunlardan haberim yok o yüzden söylüyorum.![]()
Diğer mangadan üste koyarsın en azından.Valla ben manga hiç dinlemem sevmem bunla gelmen kötü oldu benim için![]()
Gerek yok kapışmaya canım veririm zirveyi.@sokak sanati ve ben @xBUGRAx yı forumun en sinsisi ilan etmişdik. Umut 2. sıraya beni koydu ama kendisi ile kapışırım 2. olmak için bence.![]()
Diğer mangadan üste koyarsın en azından.![]()
![]()
Canım biz eskileriz, bilen bilir o zirveyi senden kimse alamaz.Gerek yok kapışmaya canım veririm zirveyi.![]()
Rachel'le kimse yarisamaz bu konuda.@sokak sanati ve ben @xBUGRAx yı forumun en sinsisi ilan etmişdik. Umut 2. sıraya beni koydu ama kendisi ile kapışırım 2. olmak için bence.![]()
E tamam 20:00 uygun degil mi o zaman?Hepsinin bitişi 20.10 gibiydi sanırım.![]()
@sokak sanati direkt açık sinsi. @xBUGRAx gibi sakin olandan korkacaksın.Rachel'le kimse yarisamaz bu konuda.@sokak sanati
Biz?