Ay bu konuyu hiç konuşamadık, yazdım bir kenara.Ben müslüman degilim.
Hiç abla.@Ahmed ne sırıtıyon ay balam
Hiç abla.
Bu arada Manga Bir kadın çizeceksin severmisin. Tanıtımımı yapayım.
Konusuruz WP'den. Bilmiyordun zaten?Ay bu konuyu hiç konuşamadık, yazdım bir kenara.
Seni de etiketledim insan bir görüsünü yazar yarismaci olarak.Onlardanım zaten.
@sokak sanati ve ben @xBUGRAx yı forumun en sinsisi ilan etmişdik. Umut 2. sıraya beni koydu ama kendisi ile kapışırım 2. olmak için bence.Konusuruz WP'den. Bilmiyordun zaten?
@xBUGRAx sinsisi iki keredir konuya tikliyor ama hic tik yok. WP gruplarindaki her mesaji okuyan ama asla mesaj yazmayanlar gibi mübarek.
Iftar saatleri ne zaman? Kaca alinsin?Yarışmanın saati iyi de şarkı seçimi saati biraz ileri alınabilir.
Hepsinin bitişi 20.10 gibiydi sanırım.Iftar saatleri ne zaman? Kaca alinsin?
Benim bunlardan haberim yok o yüzden söylüyorum.
Diğer mangadan üste koyarsın en azından.Valla ben manga hiç dinlemem sevmem bunla gelmen kötü oldu benim için
Gerek yok kapışmaya canım veririm zirveyi.@sokak sanati ve ben @xBUGRAx yı forumun en sinsisi ilan etmişdik. Umut 2. sıraya beni koydu ama kendisi ile kapışırım 2. olmak için bence.
Diğer mangadan üste koyarsın en azından.
Canım biz eskileriz, bilen bilir o zirveyi senden kimse alamaz.Gerek yok kapışmaya canım veririm zirveyi.
Rachel'le kimse yarisamaz bu konuda. @sokak sanati@sokak sanati ve ben @xBUGRAx yı forumun en sinsisi ilan etmişdik. Umut 2. sıraya beni koydu ama kendisi ile kapışırım 2. olmak için bence.
E tamam 20:00 uygun degil mi o zaman?Hepsinin bitişi 20.10 gibiydi sanırım.
@sokak sanati direkt açık sinsi. @xBUGRAx gibi sakin olandan korkacaksın.Rachel'le kimse yarisamaz bu konuda. @sokak sanati
Biz?@sokak sanati direkt açık sinsi. @xBUGRAx gibi sakin olandan korkacaksın.