TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 10. Hafta (Rock Şarkılar)

Rock'in kendi altinda bir sürü farkli cesidi var. Pop Rock, Anadolu Rock vb. O yüzden bazilari kulaaga farkli gelse de hepsi Rock sarkilar aslinda. :D Rock olmasa sarkilari kabul edemezdim zaten. :A
Yok zaten hepsi Rock grubu yada Rock şarkıcısı o konuda şüphem yok Keremcim; ama ben kendi rock kulağıma göre oylayacağım ; herkesin damak tadı farklı oluyor :bhr:

• Harika
  • Beğendim
Reactions: kerem and Felon
Bu Şarkı Benim 2. Sezon 10. Hafta oylaması başlamıştır. Oylarınızı göndermeyi unutmayın. Bütün yarışmacılarımıza bol şans dileyerek oylamayı başlatıyorum. :D

Son Oy Kullanma Tarihi: 1 Mayıs Cuma 20:00

1. maNga - Bir Kadın Çizeceksin
2. Emre Aydın - Afili Yalnızlık
3. Şebnem Ferah - Sil Baştan
4. Kargo - Yıldızların Altında
5. Duman - Senden Daha Güzel
6. Pamela - İstanbul
7. maNga - Cevapsız Sorular
8. Barış Akarsu - Islak Islak
9. Duman - Aman Aman
10. Şebnem Ferah - Sigara
11. Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var
12. Seksendört - Ölürüm Hasretinle

@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Nasıl oy verecem bu şarkılara hesap verin. :bağır: :A @bazinga @Forumdash @Ahmed @mrt-06 @xBUGRAx @denizz19 @Çiğdem @Yiğitt @dreamy @eskici @Özgür @xemrexxx

• Beğendim
Reactions: kerem
  • İlginç
Düsünemedigim icin biraz gec sormus olacagim ama aranizda oruc tutuan veya iftardan dolayi burada olamayacak olan varsa sonuclari 20:00, 20:30, 21:30 veya 22:00'a alabiliriz. Yada 21:00 en uygun saat mi? Iftar saatlerinden bi' haberim cünkü. :A @bazinga @Forumdash @Ahmed @mrt-06 @xBUGRAx @denizz19 @Çiğdem @Yiğitt @dreamy @eskici @Özgür @xemrexxx
Forumun en dindar üyesi olarak bana sorman muazzam. :A
Bence şu anki saatde devam etsin. 23-e kadar bitiyor. Muazzam saat. :D

• Harika