TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 10. Hafta (Rock Şarkılar)

Düsünemedigim icin biraz gec sormus olacagim ama aranizda oruc tutuan veya iftardan dolayi burada olamayacak olan varsa sonuclari 20:00, 20:30, 21:30 veya 22:00'a alabiliriz. Yada 21:00 en uygun saat mi? Iftar saatlerinden bi' haberim cünkü. :A @bazinga @Forumdash @Ahmed @mrt-06 @xBUGRAx @denizz19 @Çiğdem @Yiğitt @dreamy @eskici @Özgür @xemrexxx
İftar çoktan bitiyor 21'de, sorun yok. :D
Şimdilik sorun yok gibi ileri günlerde olacak:X Uyelerin cığunlugu stanbulda oldugunu varsayarsak, ileri zamanda iftar vakitleri sarkacak 20:30lara kadar:X

Bence 21:30 gibi olsun şimdiden :X

• Beğendim
Reactions: kerem
@Forumdash Abicimize kız bakıyorduk onun dısında bişi olmadı başkasıyla :A :A :A
Forumdash değil neyse suyu bulandirmayalım daha fazla ama bu hafta başın dertte:A
Anlamadım olayı ama ben kimseye şarkı önermem bana şarkı önerebilirsiniz çünkü acemiyim yarişmaya:X Kuralları bilmiyorum bile:F Juri olmak kadar kolay bişey değilmiş anladiğim o:(

Anlamadım olayı ama ben kimseye şarkı önermem bana şarkı önerebilirsiniz çünkü acemiyim yarişmaya:X Kuralları bilmiyorum bile:F Juri olmak kadar kolay bişey değilmiş anladiğim o:(
@sokak sanati ortaligi karistirmaya calisti ama is cikmaza düsünce niyetini anladim ben simdi. :F Sen degil @Çiğdem birine önermiste onu atese atmismis. :A