Sen fena değil dedin artıkBu hafta da ben berbat diyorum. Takip etme ki hepimiz 1 verelim gönül rahatlığıyla
Sen fena değil dedin artıkBu hafta da ben berbat diyorum. Takip etme ki hepimiz 1 verelim gönül rahatlığıyla
o senin moralini bozmamak içindi ama Yanarım'a teşekkür etmediğin için sana bilendimSen fena değil dedin artık
Görmedim puanını nasıl teşekkür edeyimo senin moralini bozmamak içindi ama Yanarım'a teşekkür etmediğin için sana bilendim
Puanlama sistemi farklıymış o zamangörücez bakalım hakeden kazansın
test ettim seni zaten. Ben 3. siraya koymuştum seni. Sevdiğim bir şarki.
@kerem duy, takip etmiyormuş.Ozaman 1 puan vereceğim belli oldu
hem zirve hem son sıram belli. Diğerleri belirsiz😏
Geçen haftaki şarkısı skandaldı, buna ise bayıldım. Efsanedir.Geçen hafta @kerem yüzünden takip etmedim zaten şarkıma berbat dediği için
Hayırlısı be gülümİnşallah sen kazanırsın demen lazımdı Allahın belası Aliço
Milli Şef değilsin yürü git. Burası MS değil.1.si milli Şef diyeceksin
2.si @eskici 'ye bela okumak dışında bi yardımım olamaz@Forumdash @Ahmed @dreamy 'ye yardım ettim zaten. Yeter burada amme hizmeti yapmıyoruz
Zevkler ve renkler diyelim@Forumdash 'un seçimi ellerimizden öper, efsane şarkıdır beğenmemen çok tuhaf.
Milli Şef değilsin yürü git. Burası MS değil.Sen gelene kadar hallettik zaten.
Şarkı güzel ama istediğim şarkıyı seçemeyince kendimi güvende hissedemedimGeçen haftaki şarkısı skandaldı, buna ise bayıldım. Efsanedir.Aferin eskici 40 yılda eskiciliğini doğruya kullandın.
İddialı bir şarkı, iyi bir derece elde edecektir.Zevkler ve renkler diyelimöyle aman aman dediğim bir şarkı değil
İkisi de programım, sorun yok yani.MS zaten aslolandır. Bu onun çakması. Bu yokken MS vardı.
İkisi de programım, sorun yok yani.
Yalniz degilsin.Şarkı güzel ama istediğim şarkıyı seçemeyince kendimi güvende hissedemedim
Onlari etkileme cabasindaysan sen öyle düsünüyorsun ki demek ki.Oy toplamıyorum uydurma eğlencesine bir şey paylaştım arkadaşların buna tav olacağını düşünüyorsun demek saf mı demek istiyorsun
Son sarki da belli olduguna göre dedigini onaylayabilirim.Bu hafta gerçekten aşırı aşırı iyi şarkılar var oy verirken yine canımız çıkacak anlaşılan.
@Forumdash 'un seçimi ellerimizden öper, efsane şarkıdır beğenmemen çok tuhaf.
önerdiğin şarkıya önceden 1 vermişin. Sonradan sevdim diyorsun. Belki bu şarkıyı da sonradan seviceksinZevkler ve renkler diyelimöyle aman aman dediğim bir şarkı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?