TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon Şampiyonu | mrt-06

Tebrikler @mrt-06 zaten ya sen Ya da @xBUGRAx kazanmalı diyordum öyle de oldu :A Hak ederek güzel bir başarı elde ettin tebrik ediyorum tekrardan.

@Ahmed sana da tebrikleri yolluyorum iyi geldin buralara kadar bu zevksizliğinle :A şaka şaka.

@kerem emeğine sağlık güzel bir yarış çıkardın sen de bizlerle birlikte

Son olarak beni eleyen Zalim düzene bela okuyorum :A

Bir diğer husus @bazinga gibi müziğin m sini bilmeyen tiplerin buralara kadar gelmesi yarışmayı baltalamaktır :A

Teşekkürler.
Tesekkür ederim, aslinda yabanci konseptini atlatsaydin ilerlerdin gibime geliyor ama bu yarisma genis kapsamli bir formata sahip. :A Arabesk, Pop, Rock, Rap, Türkü, Dönem, Eurovision olsun her seyi barindiriyor. :A

• Güldürdün
Reactions: denizz19
Çok ama çok hassas bir süreçteydim ve papucumun dama atılmasına sebep olan durum ilede o ara kötü mevzu vardı. O tepkimde haklıydım :A o ara zaten biraz yoğun ve sıkıntılı durumlarımda vardı reelde. Ara verdim sık sık. Etkili olamazdım zaten burada. Ne zamanki foruma vakit ayırabaileceğim netleşti geri döndüm :A
Kötü mevzunu hatirlamiyorum ama cok hassas olsan dahi kücük bir sey icin gemileri yakmana gerek yoktu bence. :A Neyse ki geri döndün. Gecti gitti artik, önümüze bakalim. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Kötü mevzunu hatirlamiyorum ama cok hassas olsan dahi kücük bir sey icin gemileri yakmana gerek yoktu bence. :A Neyse ki geri döndün. Gecti gitti artik, önümüze bakalim. :A
Bunu yarışma esnasında sinirlenip bir süre yarışmayı sunmayan sen mi diyorsun :A
Hepimiz aynıyız işte :A

Geçmişle alakalı meşhur görselimi atayım :A
******.png

• Güldürdün
Reactions: kerem
Bunu yarışma esnasında sinirlenip bir süre yarışmayı sunmayan sen mi diyorsun :A
Hepimiz aynıyız işte :A

Geçmişle alakalı meşhur görselimi atayım :A
Ekli dosyayı görüntüle 86185
Sinirlenmedim ya, o dönem üst üste bir kac isim cikti aslinda bahane ürettim. Iyi ki sunmamisim zaten. :A

Güzel sözmüs, altina imzami atarim. O degil de kendimi cok hafiflemis hissediyorum. Ne yarismaymis arkadas, basimiza gelmeyen kalmadi. :F

• Güldürdün
Sinirlenmedim ya, o dönem üst üste bir kac isim cikti aslinda bahane ürettim. Iyi ki sunmamisim zaten. :A

Güzel sözmüs, altina imzami atarim. O degil de kendimi cok hafiflemis hissediyorum. Ne yarismaymis arkadas, basimiza gelmeyen kalmadi. :F
Benimki de o hesaptı işte :A

Bende şu erkek konusunu tatlıya bağlayınca hafifledim :A
Bu haftada şu Cevapsız Sorular'ı atlatayım ve erkeklerinde ilk turunu atlatayım sonra daha da hafifleyeceğim :F :F

• Güldürdün
Benimki de o hesaptı işte :A

Bende şu erkek konusunu tatlıya bağlayınca hafifledim :A
Bu haftada şu Cevapsız Sorular'ı atlatayım ve erkeklerinde ilk turunu atlatayım sonra daha da hafifleyeceğim :F :F
Gecmis olsun, benim yarismaci dahil ettigimdeki stresi yasamissindir muhtemelen. :F @Forumdash

Dogru ya, soru hazirlamam lazimdi iyi hatirlattin. :A Direkt mi soracagiz onu hala bilmiyorum bak. :A

• Güldürdün
Gecmis olsun, benim yarismaci dahil ettigimdeki stresi yasamissindir muhtemelen. :F @Forumdash

Dogru ya, soru hazirlamam lazimdi iyi hatirlattin. :A Direkt mi soracagiz onu hala bilmiyorum bak. :A
Kaosun alasıydı. Hâlâ gözlerim ağrıyor :F.

Konuda sınırsız yazıp soruyorsun. Sorgu Odası gibi işte be. Tek fark istersen özelden en fazla 2 tane soru da soruyorsun. Bana başta kim sormuş belirtilmeden soruluyor :A

• Güldürdün
Kaosun alasıydı. Hâlâ gözlerim ağrıyor :F.

Konuda sınırsız yazıp soruyorsun. Sorgu Odası gibi işte be. Tek fark istersen özelden en fazla 2 tane soru da soruyorsun. Bana başta kim sormuş belirtilmeden soruluyor :A
Ilk formati daha cok begendim, keske degismeseymis. :A

• Güldürdün
O nasil oluyor ya? :A Sonuclari nasil takip edecegim? :A

Yarismaci dahil etmeme en cok tepki gösterenler buna ne derler merak ettim. :A @mrt-06 @bazinga @Özgür
Hem sonuç açıklayacaksın, hem de yarışacaksın işte. :A

Yıldızlar Yarışıyor'da Deniz yapmıştı, problem olmamıştı. :A MS daha büyük çaplı bir yarışma tabii, onda problem çıkabilir. :A

• İlginç
O nasil oluyor ya? :A Sonuclari nasil takip edecegim? :A

Yarismaci dahil etmeme en cok tepki gösterenler buna ne derler merak ettim. :A @mrt-06 @bazinga @Özgür
Sen oylama başlatmadan önce puanlamanı yapıp birine yollarsın sonra başlatırsın oylamayı ve bizler oylarız. Böylelikle puana Göre puanlama yaptığın şüpheleride ortadan kalkar :A

• Güldürdün
Hem sonuç açıklayacaksın, hem de yarışacaksın işte. :A

Yıldızlar Yarışıyor'da Deniz yapmıştı, problem olmamıştı. :A MS daha büyük çaplı bir yarışma tabii, onda problem çıkabilir. :A
Sen oylama başlatmadan önce puanlamanı yapıp birine yollarsın sonra başlatırsın oylamayı ve bizler oylarız. Böylelikle puana Göre puanlama yaptığın şüpheleride ortadan kalkar :A
Yok ya etik bulmuyorum ben bunu, sunucunun yarismaci oldugu nerede görülmüs ki. Absürt durur zaten. :A

Birde eleme gecelerinde sonucu bildigim icin icimde bir heyecan kalmaz. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
Elenmekten bıktım. Bu sezon final görmeye çok odaklanmıştım, final puanlarında zirvedeyken erken elenmek tüm şevkimi kırdı. :A
Benim sucum ne? :A

Saka maka Ekim gibi bekliyorum seni de ama sana kalmis tabii. MS'de de ben yaristigimda ve sundugumda ceyrek finalist olmustun zaten. Simdi de aynisi oldu. :D

• Beğendim
Reactions: bazinga
Tebrikler Atacan beyciğim. :A @mrt-06
Tebrikler @mrt-06 zaten ya sen Ya da @xBUGRAx kazanmalı diyordum öyle de oldu :A Hak ederek güzel bir başarı elde ettin tebrik ediyorum tekrardan.

@Ahmed sana da tebrikleri yolluyorum iyi geldin buralara kadar bu zevksizliğinle :A şaka şaka.

@kerem emeğine sağlık güzel bir yarış çıkardın sen de bizlerle birlikte

Son olarak beni eleyen Zalim düzene bela okuyorum :A

Bir diğer husus @bazinga gibi müziğin m sini bilmeyen tiplerin buralara kadar gelmesi yarışmayı baltalamaktır :A

Teşekkürler.
Çok teşekkürler dostlar. :bhr:

@bazinga bir tebrik bile etmedin ya.. Centilmenlik sıfır....

İYİLER KAZANACAK DEMİŞTİM. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Atacan’ım tebrik ederim. :bhr: Özellikle son haftalarda vitesi baya artırmıştın, final şarkın da çok iyiydi. :Z @mrt-06

@Ahmed canım seni de tebrik ediyorum çok iyi yarıştın. :Z

Ve @kerem tüm sezonu başarıyla yönettin. Emeklerine sağlık. :bhr: Yer yer tartışmalarımız veya benim yükselmelerim olsa da çok keyif aldım bu sezondan. :Z