TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon Şampiyonu | mrt-06

@mrt-06 tebrik ediyorum Atacan'ım, hak ettin ve kazandın. :bhr: Sahibi olduğun formatın şampiyonu da oldun. :A

@Ahmed seni de tebrik ediyorum, çok iyi yarıştın yarışma boyunca. :bhr:

@kerem emeklerine sağlık canım, çok iyi iş çıkardın yine. :bhr: MS'yi bekliyoruz. :Z

@sokak sanati @MayısKralı sizleri de unutmayalım, teşekkürler emekleriniz için. :D

İtiraf edeyim ben @Ahmed'in kazanmasını bekliyordum şarkı nedeniyle o yüzden büyük sürpriz oldu. :A Neyse sunuculuktan şampiyonluk kimseye nasip olmaz tebrikler aşko. :Z @mrt-06

Sana da tebrikler çok iyi yartıştın her ne kadar bana sürekli düşük versen de. Ama iki sene üst üste finale çıkıp kazanamamak tuhaf. :A @Ahmed

Tekrar emeğine sağlık benim için de güzel bir deneyim oldu. :Z Ama muhtemelen gelecek sezonda yine jüriliğe dönerim. :A @kerem
Neden hevesimi miriyorsun? :T:

Eline sağlık @kerem harika iş çıkardın :bhr:

@mrt-06 tebrik ederim. Eski sunduğun programında şampiyon oldun🤗

@Ahmed sanada tebrikler🤗
Cok tesekkür ederim, desteklerin icin. :bhr:

Kismetse gelecek sezon istersen yarismaci olabilirsin, dedigim gibi sana kalmis bir sey. Zaten bir dahaki sefere 15-17 haftayla sinirlandiracagim. 20 hafta cok uzun gercekten. :D

• Harika
Reactions: Dosi
Tebrikler @mrt-06 bunca zaman güzel şarkılarla karşımıza geldin finaldeki yorumum üstüne alınma ama finaller hep erkin koray benim gözümde şampiyonluğuna gölge düşürüyor yarı finale kadarki performansların için tebrikler..
Yok haklisin Erkin Koray'in finalde olmasini sahsen bende istemezdim ama forum seviyormus demek ki, aciklamami da yaptim zaten. :D

• Beğendim
Reactions: Felon
Cok tesekkür ederim, desteklerin icin. :bhr:

Kismetse gelecek sezon istersen yarismaci olabilirsin, dedigim gibi sana kalmis bir sey. Zaten bir dahaki sefere 15-17 haftayla sinirlandiracagim. 20 hafta cok uzun gercekten. :D
Korona olmazsa Haziran'da İsveç'te olamam oyüzden bana uymuyor :S

MS bazen sıcak bakıyorum ama bazen de o stresi çekemem diyorum :A aklımda bir isim var ve finallerinde görür gibi :A
Özelden yazayım hemen. O ara forumdaysam düşünebilirim belki :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
@mrt-06 tebrik ediyorum Atacan'ım, hak ettin ve kazandın. :bhr: Sahibi olduğun formatın şampiyonu da oldun. :A

@Ahmed seni de tebrik ediyorum, çok iyi yarıştın yarışma boyunca. :bhr:

@kerem emeklerine sağlık canım, çok iyi iş çıkardın yine. :bhr: MS'yi bekliyoruz. :Z

@sokak sanati @MayısKralı sizleri de unutmayalım, teşekkürler emekleriniz için. :D
Tesekkür ederim canim, MS'yi Ekim gibi baslatmayi düsünüyorum bakalim. Yarismaci bulmakta zorlanirim gibime geliyor. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Emeğine sağlık @kerem başarılı sunumundan da tebrikler 🤗🤗
@mrt-06 tebrikler iyi yarıştın kazandın 🤗
@Ahmed tebrikler buraya kadar başarılı yarıştın iyi iş çıkardın 🤗
Cok tesekkür ederim Mehmet, Ekim'de MS'de görüsürüz. Katilmak istersen tabii. :D

• Harika
Reactions: Turkuazz
Korona olmazsa Haziran'da İsveç'te olamam oyüzden bana uymuyor :S

MS bazen sıcak bakıyorum ama bazen de o stresi çekemem diyorum :A aklımda bir isim var ve finallerinde görür gibi :A
Özelden yazayım hemen. O ara forumdaysam düşünebilirim belki :A
Hmm aklinda baska birileri de yok mu? :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi