Benden tam puan alirsin zaten biliyorsun.Aslında tek hedefim var. O da ilk tur elenmemek Birileri oy kullanamaz ve şans bana güler
Benden tam puan alirsin zaten biliyorsun.Aslında tek hedefim var. O da ilk tur elenmemek Birileri oy kullanamaz ve şans bana güler
Keşke tam puanın yetse sunucular etkisiz eleman maalesefBenden tam puan alirsin zaten biliyorsun.
Jüri baskanlari öyle tabii. O yüzden jüri olmak en iyisi diyorum her zaman, oylarinin bir etkisi olabilmesi adina.Keşke tam puanın yetse sunucular etkisiz eleman maalesef
Ben aslında sert bir baş jüriydimJüri baskanlari öyle tabii. O yüzden jüri olmak en iyisi diyorum her zaman, oylarinin bir etkisi olabilmesi adina.
Sana da ne desek beğenmiyorsun.Herkesi etiketleyip bu konuyu acmana ne gerek vardi simdi? O zamanda yanlis anlasildigim icin özür dilemistim, neyse gecti gitti zaten olur öyle seyler.
@mrt-06 seni gönülden tebrik eder, başarılarının devam etmesini temenni ederim. 😎🏆🥇
@mrt-06 tebrik ediyorum Atacan'ım, hak ettin ve kazandın. Sahibi olduğun formatın şampiyonu da oldun.
@Ahmed seni de tebrik ediyorum, çok iyi yarıştın yarışma boyunca.
@kerem emeklerine sağlık canım, çok iyi iş çıkardın yine. MS'yi bekliyoruz.
@sokak sanati @MayısKralı sizleri de unutmayalım, teşekkürler emekleriniz için.
Çok teşekkürler canlarım.Seni de @Ahmed i de çok tebrik ederim.
Neyse tekrardan tebrik ederim, etiketin yakismis.Sana da ne desek beğenmiyorsun.
@Çiğdem'i biliyoruz da Umut icin endiselenmeye basladim. Hic yapmazdi böyle seyler.Şaka bir yana konuda @Çiğdem ve @sokak sanati'nın eksikliğini çok hissettim, umarım iyisinizdir.
Boykota gerek yok. iyiyiz böyle ya. Zaten bu sezon sadece sunucular jüri baskani oldu. Onun disinda jüri baskanligini pek uygun bulmuyorum sahsen.Ben aslında sert bir baş jüriydim
Bu yarışmada ömrüm kısa sürdü göremedin
Sezon boyu boykot yapabilirdim ama döndüm geri
Etiket yakışmış Atoş.Çok teşekkürler canlarım.
Başta öyle değildi ama neyse. Geçmiş geçmişte kaldıBoykota gerek yok. iyiyiz böyle ya. Zaten bu sezon sadece sunucular jüri baskani oldu. Onun disinda jüri baskanligini pek uygun bulmuyorum sahsen.
Neyse tekrardan tebrik ederim, etiketin yakismis.
Sağolun. Ben de çok beğendim, en sevdiğim renk çünkü.Etiket yakışmış Atoş.
Dilerim kötü bir şey olmamıştır.@Çiğdem'i biliyoruz da Umut icin endiselenmeye basladim. Hic yapmazdi böyle seyler.
Başta ben sunucu değildim ama hatırlatırım.Başta öyle değildi ama neyse. Geçmiş geçmişte kaldı
Herşey senle başladıBaşta ben sunucu değildim ama hatırlatırım.
Ay oralara hic girme, cok cabuk gemileri yaktin ama. Ne yapsam da ikna edememistim seni.Herşey senle başladı
Ben ne güzel başvuru konusunda jüri topladım ve en çok mesaj yazan oldum. 1 program sürdü baş jürilik maceram
2. Bölümde geldin bende yerimden oldum
Çok ama çok hassas bir süreçteydim ve papucumun dama atılmasına sebep olan durum ilede o ara kötü mevzu vardı. O tepkimde haklıydım o ara zaten biraz yoğun ve sıkıntılı durumlarımda vardı reelde. Ara verdim sık sık. Etkili olamazdım zaten burada. Ne zamanki foruma vakit ayırabaileceğim netleşti geri döndümAy oralara hic girme, cok cabuk gemileri yaktin ama. Ne yapsam da ikna edememistim seni.