Hmm bu bende katilirim demek mi oluyor?MS bir forum efsanesidir, her türlü büyük talep olur.
Hmm bu bende katilirim demek mi oluyor?MS bir forum efsanesidir, her türlü büyük talep olur.
Koyu mavi.Daha önceki rengi neydi ki? @Bully
Aklımda epeydir 4 aday bulunuyor kararlaştırınca sana öm den yollarım ismiO zaman simdiden sarkici ve bana özelden bildir. Ekim ayina akdar süren var tabii, düsün.
Bir şey diyemem ki şimdiden, daha kaç ay var yarışmaya. Şartlara bağlı.Hmm bu bende katilirim demek mi oluyor?
Sende haklisin ama ne bileyim, bende sunucu ariyorum yarismak icin. Ama Sertab'la sinirli kalacak gibi.Bir şey diyemem ki şimdiden, daha kaç ay var yarışmaya. Şartlara bağlı.
İçime sinen bir sanatçı da olması lazım. Belki de bir daha hiç yarışmam, zamanında doymuşumdur başarılara.
Tesekkürler her hafta oylarini eksik etmedigin icin, Ekim'de bossan MS'ye bekliyorum seni de. Eger istersen tabii.Beklediğmden çok daha az fark oldu az kalsın sürpriz olacaktı İki arkadaşa da tebrik güzel yarışma çıkardılar
Tesekkür ederim, her hafta oylarini eksik etmedigin icin. Ekim'de MS ile birlikte görüsürüz.
Tesekkür ederim Faruk'cum.Tebrik ederim ortancaaaaa @mrt-06 ailemizin medarı iftihar
@Ahmed gerçekten seni kendime yakın görüyordum. Yabancı müzik dinlediğin için. Ne desem teselli sayılmaz ama eğlencesi güzeldi bee
@kerem sen de harika bir iş çıkardin. Sunuculuğun hakkını verdin Bi amaç uğruna katılmayı kabul ettim ama herşekilde kısmet değilmiş onu da sonradan anlasak da katıldığım sürece eğlendim
Merak ettim simdiden, bekliyorum.Aklımda epeydir 4 aday bulunuyor kararlaştırınca sana öm den yollarım ismi
Kimle yarışacağım bile aklımda ama istediğimiz kişiyle yarışmak yoktur herhalde bir kuralı vardırTesekkürler her hafta oylarini eksik etmedigin icin, Ekim'de bossan MS'ye bekliyorum seni de. Eger istersen tabii.
Herkesi etiketleyip bu konuyu acmana ne gerek vardi simdi? O zamanda yanlis anlasildigim icin özür dilemistim, neyse gecti gitti zaten olur öyle seyler.Oy veren vermeyen herkese çok teşekkürler, ben forum yarışmalarında biraz talihsizim en son yanlış hatırlamıyorsam, 2014 yılında MS'de birinci olmuştum yani 5,6 yıl önce. Pek beceremiyordum bu işi, ilk kez doğru strateji izleyip birinci oldum.
Tekrardan teşekkürler 20 hafta emek verdikten sonra böyle güzel bitmesi mutlu etti fakat dediğim gibi 2. de olsam sevinirdim @Ahmed benim çok eski arkadaşım ha ben ha o birinci olmuş. Hiçbir farkı olmazdı benim için..
20 hafta arada birkaç sıkıntı olsa da çok güzel yönettin @kerem, başlangıçtaki olayı şahsen affedemem ama sen özür dilemiştin bir özür de benden sana gelsin. (O olay için değil ama senin özürüne kulak tıkadığım için) emeklerine sağlık, çok keyifli oldu. Hele ki korona günlerinde...
Yarışma boyunca kalbini ufak da olsa kırdığım biri varsa özür dilerim, herkese teşekkürler...
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk @Araf @gözlemci @DarkLegenD @gözlemci @haluk792 @AteşBöceği @BesaleT @offensive
Daha önce 8. ve 9. sezonda secilen sarkicilar disinda istedigin sarkiciyla yarisabilirsin. Detaylar hakkinda @Dosi gibi özelden bana basvurabilirsin.Kimle yarışacağım bile aklımda ama istediğimiz kişiyle yarışmak yoktur herhalde bir kuralı vardır
Yarın kapını çalarım o zaman bugün dinlenDaha önce 8. ve 9. sezonda secilen sarkicilar disinda istedigin sarkiciyla yarisabilirsin. Detaylar hakkinda @Dosi gibi özelden bana basvurabilirsin.
Seni de @Ahmed i de çok tebrik ederim.Oy veren vermeyen herkese çok teşekkürler, ben forum yarışmalarında biraz talihsizim en son yanlış hatırlamıyorsam, 2014 yılında MS'de birinci olmuştum yani 5,6 yıl önce. Pek beceremiyordum bu işi, ilk kez doğru strateji izleyip birinci oldum.
Tekrardan teşekkürler 20 hafta emek verdikten sonra böyle güzel bitmesi mutlu etti fakat dediğim gibi 2. de olsam sevinirdim @Ahmed benim çok eski arkadaşım ha ben ha o birinci olmuş. Hiçbir farkı olmazdı benim için..
20 hafta arada birkaç sıkıntı olsa da çok güzel yönettin @kerem, başlangıçtaki olayı şahsen affedemem ama sen özür dilemiştin bir özür de benden sana gelsin. (O olay için değil ama senin özürüne kulak tıkadığım için) emeklerine sağlık, çok keyifli oldu. Hele ki korona günlerinde...
Yarışma boyunca kalbini ufak da olsa kırdığım biri varsa özür dilerim, herkese teşekkürler...
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk @Araf @gözlemci @DarkLegenD @gözlemci @haluk792 @AteşBöceği @BesaleT @offensive
Hemen isim yaz çıkYarın kapını çalarım o zaman bugün dinlen
Bu arada 8. ve 9. sezonda erken elenen sarkicilari (ilk 5 hafta icerisinde) da secebilirsiniz. Onlara da izin veriyoruz. @Dosi
Aynur Aydin?
Yeni @Billy Kane olma yolunda emin adimlarla ilerliyorsun.
Aslında tek hedefim var. O da ilk tur elenmemek Birileri oy kullanamaz ve şans bana gülerYeni @Billy Kane olma yolunda emin adimlarla ilerliyorsun.