TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon Şampiyonu | mrt-06

Bir şey diyemem ki şimdiden, daha kaç ay var yarışmaya. :A Şartlara bağlı. :A

İçime sinen bir sanatçı da olması lazım. :D Belki de bir daha hiç yarışmam, zamanında doymuşumdur başarılara. :A
Sende haklisin ama ne bileyim, bende sunucu ariyorum yarismak icin. Ama Sertab'la sinirli kalacak gibi. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
@mrt-06 Tebrikler ; şarkın TOTAL olarak değerlendirilsede...Tüm kalplere erişmiştir...

Yarışmadaki birinciliğinide tebtik ediyorum. Hayat yolundada başarılar senin olsun.

@Ahmed senide tebrik ediyorum; 2.oldun ama iyi geldin her hafta...

@kerem Emeğine sağlık.
Tesekkür ederim, her hafta oylarini eksik etmedigin icin. Ekim'de MS ile birlikte görüsürüz. :D

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Tebrik ederim ortancaaaaa @mrt-06 :love1: ailemizin medarı iftihar :bhr:

@Ahmed gerçekten seni kendime yakın görüyordum. Yabancı müzik dinlediğin için. Ne desem teselli sayılmaz ama eğlencesi güzeldi bee :X

@kerem sen de harika bir iş çıkardin. Sunuculuğun hakkını verdin :bhr: Bi amaç uğruna katılmayı kabul ettim ama herşekilde kısmet değilmiş onu da sonradan anlasak da katıldığım sürece eğlendim:X
Tesekkür ederim Faruk'cum. :bhr:

Seneye katilmani cok isterim, son karar senindir tabii. Gerci hala 365 gün var, o zamana kadar düsünürsün. :D Birde 20 degil 15 hafta makul. Bir daha bu kadar uzatmayacagim. :A

• Harika
Reactions: Forumdash
Oy veren vermeyen herkese çok teşekkürler, ben forum yarışmalarında biraz talihsizim en son yanlış hatırlamıyorsam, 2014 yılında MS'de birinci olmuştum yani 5,6 yıl önce. Pek beceremiyordum bu işi, ilk kez doğru strateji izleyip birinci oldum.

Tekrardan teşekkürler 20 hafta emek verdikten sonra böyle güzel bitmesi mutlu etti fakat dediğim gibi 2. de olsam sevinirdim @Ahmed benim çok eski arkadaşım ha ben ha o birinci olmuş. Hiçbir farkı olmazdı benim için..

20 hafta arada birkaç sıkıntı olsa da çok güzel yönettin @kerem, başlangıçtaki olayı şahsen affedemem ama sen özür dilemiştin bir özür de benden sana gelsin. (O olay için değil ama senin özürüne kulak tıkadığım için) emeklerine sağlık, çok keyifli oldu. Hele ki korona günlerinde...

Yarışma boyunca kalbini ufak da olsa kırdığım biri varsa özür dilerim, herkese teşekkürler...

@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk @Araf @gözlemci @DarkLegenD @gözlemci @haluk792 @AteşBöceği @BesaleT @offensive
Herkesi etiketleyip bu konuyu acmana ne gerek vardi simdi? :A O zamanda yanlis anlasildigim icin özür dilemistim, neyse gecti gitti zaten olur öyle seyler. :D

• Güldürdün
Reactions: mrt-06
Oy veren vermeyen herkese çok teşekkürler, ben forum yarışmalarında biraz talihsizim en son yanlış hatırlamıyorsam, 2014 yılında MS'de birinci olmuştum yani 5,6 yıl önce. Pek beceremiyordum bu işi, ilk kez doğru strateji izleyip birinci oldum.

Tekrardan teşekkürler 20 hafta emek verdikten sonra böyle güzel bitmesi mutlu etti fakat dediğim gibi 2. de olsam sevinirdim @Ahmed benim çok eski arkadaşım ha ben ha o birinci olmuş. Hiçbir farkı olmazdı benim için..

20 hafta arada birkaç sıkıntı olsa da çok güzel yönettin @kerem, başlangıçtaki olayı şahsen affedemem ama sen özür dilemiştin bir özür de benden sana gelsin. (O olay için değil ama senin özürüne kulak tıkadığım için) emeklerine sağlık, çok keyifli oldu. Hele ki korona günlerinde...

Yarışma boyunca kalbini ufak da olsa kırdığım biri varsa özür dilerim, herkese teşekkürler...

@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk @Araf @gözlemci @DarkLegenD @gözlemci @haluk792 @AteşBöceği @BesaleT @offensive
Seni de @Ahmed i de çok tebrik ederim. :bhr:

• Harika
Reactions: mrt-06
  • Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and xdragxx