Senin de 180 derece dönmeni unutmayacağım.Şu sıra beyniyle düşünemiyor Isot
Senin de 180 derece dönmeni unutmayacağım.Şu sıra beyniyle düşünemiyor Isot
Senin de 180 derece dönmeni unutmayacağım.
Telife takildi, sasirdim zaten. Ne alaka yani alt tarafi akustik bir performans.
İlk sefer bana hak verip sonra mağdura yatma diye laflar söyleyen bendim sanki Cover mevzusuyla alakası yok yani durumunNerde döndüm. Ben kural var sanıyordum. O kadar yardımcı ol bi yanlış anlamadan dolayı kinlen. Gerçek yüzün ortaya çıktı bu yarışma sayesinde.
98 milyon dinlenen ve herkesin Zeynep Bastık’ın şarkısı sanmasına neden olan akustik bir performans evet.Telife takildi, sasirdim zaten. Ne alaka yani alt tarafi akustik bir performans.
İlk sefer bana hak verip sonra mağdura yatma diye laflar söyleyen bendim sanki Cover mevzusuyla alakası yok yani durumun
98 milyon dinlenen ve herkesin Zeynep Bastık’ın şarkısı sanmasına neden olan akustik bir performans evet.
Hayır mesajın o anlamada değildi ama neyse daha fazla polemiğe girmek istemiyorum kimseyle.Daha fazla mağduriyet yapma dedim barış dedim. Uzamaması için. Onu bile yanlış anlamışsın. Tabi ki yok. Ben Cover olmuyor diye biliyordum zaten.
Hayır mesajın o anlamada değildi ama neyse daha fazla polemiğe girmek istemiyorum kimseyle.
Eurovision sahnesi, canlı ses en yüksrk kalitede. Ekranlar sahne hərşey on numara. Bu şarkıya daha ne olsun. Sen olsan ne seçecekdin guya. Bilmiş bilmiş konuşma bitik.Seçimler birbirinden beter. Sahne performansı dedik, canlı dedik ama hiç birinde yok sahne. Sırf yabancı sevmiyorlar algısı yüzünden yerliye yönelen 4 vizyonsuz finalist olduğu için berbat seçimler oldu. Sahne performansını göz önüne alarakta oy vereceğim.
Eurovision sahnesi, canlı ses en yüksrk kalitede. Ekranlar sahne hərşey on numara. Bu şarkıya daha ne olsun. Sen olsan ne seçecekdin guya. Bilmiş bilmiş konuşma bitik.
Ayol diğerlerini diyemem ama bu 4lü de tek bende sahne var. Aksini iddia eden?Kes sesini yoluk yosma. 3 kişini sahneye çıkıp şarkı söylemesi shne şovumu oluyor.
Ayol diğerlerini diyemem ama bu 4lü de tek bende sahne var. Aksini iddia eden?
İçimdeki canavarı çıkarttınız napayım duygu patlaması yaşıyorum iki gündür. Dedeciğim bu hallerimi gördü mü acaba hiç yorumunu görmedim konuda. @ForumdashBu hafta kimseyi tanımıyorsun herkese gider yapıyorsun. Seni sakinliğe davet ediyorum.
@xBUGRAx Yapmacık bulduğun bi şeyle katılman ne kadar doğru bilemedim. Ayrıca şuan dinledim ve
İçimdeki canavarı çıkarttınız napayım duygu patlaması yaşıyorum iki gündür. Dedeciğim bu hallerimi gördü mü acaba hiç yorumunu görmedim konuda. @Forumdash
Mesajlarını görmüştüm aslında birkaç konuda. Seni kandırmış sanırım.Haftasonu yokum demişti. Görmemiştir. Adamdan haberin bile yok.
Mesajlarını görmüştüm aslında birkaç konuda. Seni kandırmış sanırım.
Artık uslu çocuk olacağım bir müddet. Bad boy’luk bana göre değil. Görmezden gelmiştim, madem sen istedinÜstte ki mesajıma niye sinirlenmedin sen
Artık uslu çocuk olacağım bir müddet. Bad boy’luk bana göre değil. Görmezden gelmiştim, madem sen istedin
Hangi cümleme söyledin bunu? Görmezden gelmeme mi.Seni bu şekilde yetiştirmeyi planlamamıştık @Forumdash
Hangi cümleme söyledin bunu? Görmezden gelmeme mi.
Jüriye demişim İlyas'a değil. Şu gülüşe bak şarkıyı bitirdikten sonra.