TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon Çeyrek Final (Canlı Performanslar)

maxresdefault (1).jpg

• Güldürdün
Reactions: alperuz
Bu Şarkı Benim 2. Sezon Çeyrek Final oylaması başlamıştır. Oylarınızı göndermeyi unutmayın. Bütün yarışmacılarımıza bol şans dileyerek oylamayı başlatıyorum. Unutmayın; en iyi ve en kötü Canlı Performansları arıyouz. :D

Son Oy Kullanma Tarihi: 2 Haziran Salı 20:00
  1. Mor ve Ötesi - Deli (Canlı)
  2. Sertab Erener - Olsun (Canlı)
  3. İlyas Yalçıntaş - İncir (Canlı)
  4. Zeynep Bastık - Felaket (Canlı) [00:20 - 02:00]
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk

İşte ben bunun mantığını anlayamadım çok kişi olunca ne değişiyor? Cidden anlamakta zorluk çekiyorum. Önceki konseptte en garanti seçim benimdi, diğer üç kişi zorlanacak diye (@mrt-06 yanlış anlama. :bhr: @xBUGRAx ve @Ahmed siz yanlış anlayabilirsiniz geçenki tavrınızdan sonra. :A ) değişikliğe gidilmesi saçma geldi...

Neyse zeytin dalı uzatıyorum, ben de kırıldım dünkü hareketine çok yükseldin çünkü. Barışalım. :Z :A
Niye zorlanacakmışız 4 bitiğin bir araya gelmesinden. :A:A

• İlginç
  • Sinir Bozucu
Reactions: dreamy and kerem
Konsepti degistirmemizin nedeni müzik ödüllerindeki bütün performanslarin playback olmasiydi. @sokak sanati ve ben canli dinlemek istiyoruz deyince ve alternatif olmayinca mecburen degistirdim. Alternatif olsaydi degistirmezdim zaten ama benimde gördügüm bircok performans playbackti. Sana inat bir sey degildi yani. :A

Neyse, o 4'lüyü alabilirsin istiyorsan, ben sadece adil yaris olmasi adina ugrastim ama zaten yarismacilar rahatsiz olmamis, sen aliyorsan al almiyorsan baskasinin almasina izin vermem zaten. :A

Ve ayrica küsmemistik, gitmeden önce illa ki konusur öyle giderdim. :A
Bilmiyorum en son benimle bir daha konuşmama ve muhatap olmama kararı almıştın emin misin :A

O performansın içinde zaten canlı varmış @sokak sanati öyle demişti. Neyse şarkı için geç olmuş içime sinmişti zaten Zeynep Bastık. :Z

• Güldürdün
Reactions: kerem
Bu Şarkı Benim 2. Sezon Çeyrek Final oylaması başlamıştır. Oylarınızı göndermeyi unutmayın. Bütün yarışmacılarımıza bol şans dileyerek oylamayı başlatıyorum. Unutmayın; en iyi ve en kötü Canlı Performansları arıyouz. :D

Son Oy Kullanma Tarihi: 2 Haziran Salı 20:00
  1. Mor ve Ötesi - Deli (Canlı)
  2. Sertab Erener - Olsun (Canlı)
  3. İlyas Yalçıntaş - İncir (Canlı)
  4. Zeynep Bastık - Felaket (Canlı) [00:20 - 02:00]
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk

Seçimler birbirinden beter. Sahne performansı dedik, canlı dedik ama hiç birinde yok sahne. Sırf yabancı sevmiyorlar algısı yüzünden yerliye yönelen 4 vizyonsuz finalist olduğu için berbat seçimler oldu. Sahne performansını göz önüne alarakta oy vereceğim.:A

• Olmamış
  • Güldürdün
Reactions: yigit_00 and Ahmed
İşte ben bunun mantığını anlayamadım çok kişi olunca ne değişiyor? Cidden anlamakta zorluk çekiyorum. Önceki konseptte en garanti seçim benimdi, diğer üç kişi zorlanacak diye (@mrt-06 yanlış anlama. :bhr: @xBUGRAx ve @Ahmed siz yanlış anlayabilirsiniz geçenki tavrınızdan sonra. :A ) değişikliğe gidilmesi saçma geldi...

Neyse zeytin dalı uzatıyorum, ben de kırıldım dünkü hareketine çok yükseldin çünkü. Barışalım. :Z :A
Anlamam kuşum merak etme. :bhr:

• Harika
Reactions: dreamy
Bilmiyorum en son benimle bir daha konuşmama ve muhatap olmama kararı almıştın emin misin :A

O performansın içinde zaten canlı varmış @sokak sanati öyle demişti. Neyse şarkı için geç olmuş içime sinmişti zaten Zeynep Bastık. :Z

Yalnızlık sanfonisi kısmı canlıydı galiba. Bu arada sana niye recep yapmamışlar. Telif mi yoksa yine kasıtlı mı:A @kerem

• Güldürdün
Reactions: dreamy and kerem
Seçimler birbirinden beter. Sahne performansı dedik, canlı dedik ama hiç birinde yok sahne. Sırf yabancı sevmiyorlar algısı yüzünden yerliye yönelen 4 vizyonsuz finalist olduğu için berbat seçimler oldu. Sahne performansını göz önüne alarakta oy vereceğim.:A

O Ses'in 10 senedir yapamadığını 1 bölümde yapan, star çıkaran X Factor tüm şovlara bedel. :A

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati