bi de simdiki haline baksinlwrJüriye demişim İlyas'a değil.Şu gülüşe bak şarkıyı bitirdikten sonra.
![]()
bi de simdiki haline baksinlwrJüriye demişim İlyas'a değil.Şu gülüşe bak şarkıyı bitirdikten sonra.
![]()
bi de simdiki haline baksinlwr![]()
HAKSIZLIĞA karşı susmamak ne zamandan beri suç oldu?Yok badboyluk mesajına
Adamın sesi titriyor daha profesyonel bi şey bulamadın mı![]()
Haksizliktan bahsedecek en son yarismacisin. Sana yaptiklarimi kimseye yapmadim ben su ana kadar.HAKSIZLIĞA karşı susmamak ne zamandan beri suç oldu?@kerem
Bana yapılan mobbing’e sesime çıkarmasaydım asıl o zaman iyi bir evlat olmayacaktım.![]()
Özelimuzu dökmeKötü çocuk olmanı istiyorum. @Ahmed 'in dediğine göre sende tam badboy tipi varmış.![]()
Neyi kaçırdım.
Sana fotoğrafımı göstermiştim hemen yetiştirmişsin ondan bahsediyorum.Neyi kaçırdım.![]()
Ekli dosyayı görüntüle 84622
Bu hafta şarkımız Mor ve Ötesi grupunun Eurovisionda 8. sırada tamamlamış şarkısı olan Deli.
Bu şarkı bildiğiniz üzere Türkiyeyı temsil eden Manga-dan sonraki en iyi rock şarkılarından birisi.
Ayrıca bu hafta Sahne Performansları haftası olduğu için bu haftanın gerçek anlamda büyük sahnede olan tek seçeneği olan Deli-ye büyük destek bekliyorum.![]()
@Araf kankam da daha geçenlerde bu şarkının konusunu açtı ve hafızalarımızı yeniledi, böyle güzel şarkılar ve bu sahne şovu değer görmeli.
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk
Fark ettim onuMilliyetçi duygularım kabardı. Eurovision'da bizi şahane temsil etmişler.
Anında yumurtadı. Benden bi şey saklayamıyor @Ahmed![]()
Fark ettim onuBıktım sizden.
![]()
Ahahah sesli güldüm.Manisa'ya yerleşmeyi düşünüyormuş. @Polat Şaşmaz 'da orada oturuyor, seni öldürür dedim zor ikna ettim@Ahmed
Yalancı, ben stalk yaparak buldum, emeklerim çöpe gitmesin lütfen.Sana fotoğrafımı göstermiştim hemen yetiştirmişsin ondan bahsediyorum.![]()
Bacım.Milliyetçi duygularım kabardı. Eurovision'da bizi şahane temsil etmişler.
Anında yumurtadı. Benden bi şey saklayamıyor @Ahmed![]()
Ahahah sesli güldüm.
Erinç abi bizi korur büyüğümüz olarak.@Ahmed Bir sakınca olur mu senin için?
@The_Erinch