bi de simdiki haline baksinlwrJüriye demişim İlyas'a değil. Şu gülüşe bak şarkıyı bitirdikten sonra.
bi de simdiki haline baksinlwrJüriye demişim İlyas'a değil. Şu gülüşe bak şarkıyı bitirdikten sonra.
bi de simdiki haline baksinlwr
İzledim çok efendiydi her zamanki gibi.kandirma mulleti
HAKSIZLIĞA karşı susmamak ne zamandan beri suç oldu? @keremYok badboyluk mesajına
Adamın sesi titriyor daha profesyonel bi şey bulamadın mı
Haksizliktan bahsedecek en son yarismacisin. Sana yaptiklarimi kimseye yapmadim ben su ana kadar.HAKSIZLIĞA karşı susmamak ne zamandan beri suç oldu? @kerem
Bana yapılan mobbing’e sesime çıkarmasaydım asıl o zaman iyi bir evlat olmayacaktım.
Özelimuzu dökmeKötü çocuk olmanı istiyorum. @Ahmed 'in dediğine göre sende tam badboy tipi varmış.
Neyi kaçırdım.
Sana fotoğrafımı göstermiştim hemen yetiştirmişsin ondan bahsediyorum.Neyi kaçırdım.
Ekli dosyayı görüntüle 84622
Bu hafta şarkımız Mor ve Ötesi grupunun Eurovisionda 8. sırada tamamlamış şarkısı olan Deli.
Bu şarkı bildiğiniz üzere Türkiyeyı temsil eden Manga-dan sonraki en iyi rock şarkılarından birisi.
Ayrıca bu hafta Sahne Performansları haftası olduğu için bu haftanın gerçek anlamda büyük sahnede olan tek seçeneği olan Deli-ye büyük destek bekliyorum.
@Araf kankam da daha geçenlerde bu şarkının konusunu açtı ve hafızalarımızı yeniledi, böyle güzel şarkılar ve bu sahne şovu değer görmeli.
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk
Fark ettim onu Bıktım sizden.Milliyetçi duygularım kabardı. Eurovision'da bizi şahane temsil etmişler.
Anında yumurtadı. Benden bi şey saklayamıyor @Ahmed
Fark ettim onu Bıktım sizden.
Ahahah sesli güldüm.Manisa'ya yerleşmeyi düşünüyormuş. @Polat Şaşmaz 'da orada oturuyor, seni öldürür dedim zor ikna ettim @Ahmed
Yalancı, ben stalk yaparak buldum, emeklerim çöpe gitmesin lütfen. @sokak sanatiSana fotoğrafımı göstermiştim hemen yetiştirmişsin ondan bahsediyorum.
Bacım.Milliyetçi duygularım kabardı. Eurovision'da bizi şahane temsil etmişler.
Anında yumurtadı. Benden bi şey saklayamıyor @Ahmed
Ahahah sesli güldüm.
Erinç abi bizi korur büyüğümüz olarak. @Ahmed Bir sakınca olur mu senin için? @The_Erinch