Öyle mi Ahmedcim?
Bunu resmi atmam için tehtit olarak kullanıyor. @dreamy kanma bu oyunlara.
Göster göster cidden merak ettim. Şu an baktım da @Ahmed hiç kendini paylaşmamış ama bu haksızlık.
Ayy atarım cnm.Göster göster cidden merak ettim. Şu an baktım da @Ahmed hiç kendini paylaşmamış ama bu haksızlık.
@sokak sanati bekliyorum atmanı.Bunu resmi atmam için tehtit olarak kullanıyor. @dreamy kanma bu oyunlara.
Neye olmamış atmış şu yılan. @xBUGRAx
Birkaç yıl önce kendi programında paylaşmıştın sanırım ama pek hatırlamıyorum ne yalan söyleyeyim.Ayy atarım cnm.
Milliyetçilik falan yakışmıyor sana.
Ben birşey istemedim.Linki ilk kim bana atarsa onun dediğini yapacağım. Isot sen atarsan mesajlar ifşa Ahmet atarsa onun istediği
Neye olmamış atmış şu yılan. @xBUGRAx
Çok değiştim zaten o halimden eser yok.Birkaç yıl önce kendi programında paylaşmıştın sanırım ama pek hatırlamıyorum ne yalan söyleyeyim.
El ele finale. @xBUGRAxEurovision'da bizi çok güzel temsil etmiş yazdım siniri bozulmuş. Tam Leyla Necla'sınız
Çok fenasın. 😱
Çok fenasın. 😱
Ne linkinden bahsediyon anlamadım.Linki ilk kim bana atarsa onun dediğini yapacağım. Isot sen atarsan mesajlar ifşa Ahmet atarsa onun istediği
Valla gözümden kaçmış bakıyorum şimdi, sizle uğraşmaktan dikkat etmemişim ona.Çok değiştim zaten o halimden eser yok.
DM atdım bakmadın bile.
Ne linkinden bahsediyon anlamadım.
Valla gözümden kaçmış bakıyorum şimdi, sizle uğraşmaktan dikkat etmemişim ona.