Yalancı, ben stalk yaparak buldum, emeklerim çöpe gitmesin lütfen. @sokak sanati
Bu nasıl bir stalk gücü. Nasıl buldun onu cidden şok oldum. Kendisi attı sanmıştım😱
Yalancı, ben stalk yaparak buldum, emeklerim çöpe gitmesin lütfen. @sokak sanati
Buldun mu gerçekten ben de dalgaya vuruyorum olayı. 😱 @sokak sanatiYalancı, ben stalk yaparak buldum, emeklerim çöpe gitmesin lütfen. @sokak sanati
@sokak sanati cnm şu eski nışanlım hala beni tanıyamamış.Buldun mu gerçekten ben de dalgaya vuruyorum olayı. 😱 @sokak sanati
Senden korkulur ben seni aradım ama bulamadım.@sokak sanati cnm şu eski nışanlım hala beni tanıyamamış.
Buldun mu gerçekten ben de dalgaya vuruyorum olayı. 😱 @sokak sanati
@sokak sanati cnm şu eski nışanlım hala beni tanıyamamış.
İstek atarım cnm.Senden korkulur ben seni aradım ama bulamadım.
Cnm ya.Ahmet Kylie fanı. Oradan hesap et instagramı nasıl iyi kullandığını. Ben bi fotolar gördüm profesyonel makina sanki. Çok iyi stalkerdır
@sokak sanati cnm şu eski nışanlım hala beni tanıyamamış.
Senden korkulur ben seni aradım ama bulamadım.
Beni kimse görmedi Ahmed gördü düşünün artık. Gerçi kendimi ona gösterene kadar dilinde tüy bitirdim.Ahmet Kylie fanı. Oradan hesap et instagramı nasıl iyi kullandığını. Ben bi fotolar gördüm profesyonel makina sanki. Çok iyi stalkerdır
Merak ettim şimdi.Ahmet Kylie fanı. Oradan hesap et instagramı nasıl iyi kullandığını. Ben bi fotolar gördüm profesyonel makina sanki. Çok iyi stalkerdır
At bakalım doğru mu söylüyorsun blöf mü yapıyorsun anlarız.İstek atarım cnm.
Takipleşelim.
Yalan mı? Çeyrek finalist oldun bak.
Bak bakayım.Merak ettim şimdi.
At bakalım doğru mu söylüyorsun blöf mü yapıyorsun anlarız.
Şu an ifşa oldum onu bunu bırak. 😱Beni kimse görmedi Ahmed gördü düşünün artık. Gerçi kendimi ona gösterene kadar dilinde tüy bitirdim.
Cnm ya.
Ay sen bizim Instagram camiasına gelmedin henüz.
Merak ettim şimdi.
At bakalım doğru mu söylüyorsun blöf mü yapıyorsun anlarız.
Sana kötü bir haberim var, seni bende gördüm sanırım.Şu an ifşa oldum onu bunu bırak. 😱
Evet cnm, stalk böyle birşey.Şoklardayım.
Bu @Ahmed den korkulur cidden.Sana kötü bir haberim var, seni bende gördüm sanırım.
Naptım ayol. Yine TT olmuşum.Bu @Ahmed den korkulur cidden.