Bence @Ahmed ilk bana atsın sende bana gerçeği at. Ben karşılaştırma yapayım doğru mu değil mi karar veririmAhmet sana hayran olmuş. Tam onun tarzıymışsın
![]()
Öyle mi Ahmedcim?
Bence @Ahmed ilk bana atsın sende bana gerçeği at. Ben karşılaştırma yapayım doğru mu değil mi karar veririmAhmet sana hayran olmuş. Tam onun tarzıymışsın
![]()
Öyle mi Ahmedcim?
Öyle mi Ahmedcim?![]()
Ayy atarım cnm.
Birkaç yıl önce kendi programında paylaşmıştın sanırım ama pek hatırlamıyorum ne yalan söyleyeyim.Ayy atarım cnm.![]()
Milliyetçilik falan yakışmıyor sana.
Ben birşey istemedim.Linki ilk kim bana atarsa onun dediğini yapacağım. Isot sen atarsan mesajlar ifşa Ahmet atarsa onun istediği![]()
Neye olmamış atmış şu yılan.@xBUGRAx
Çok değiştim zaten o halimden eser yok.Birkaç yıl önce kendi programında paylaşmıştın sanırım ama pek hatırlamıyorum ne yalan söyleyeyim.![]()
El ele finale.Eurovision'da bizi çok güzel temsil etmiş yazdım siniri bozulmuş. Tam Leyla Necla'sınız![]()
Milliyetçilik falan yakışmıyor sana.![]()
Çok fenasın. 😱
Çok fenasın. 😱
Ne linkinden bahsediyon anlamadım.Linki ilk kim bana atarsa onun dediğini yapacağım. Isot sen atarsan mesajlar ifşa Ahmet atarsa onun istediği![]()
Valla gözümden kaçmış bakıyorum şimdi, sizle uğraşmaktan dikkat etmemişim ona.Çok değiştim zaten o halimden eser yok.
DM atdım bakmadın bile.![]()
Ne linkinden bahsediyon anlamadım.
Valla gözümden kaçmış bakıyorum şimdi, sizle uğraşmaktan dikkat etmemişim ona.![]()