Aslıhan Gürbüz: "Türk Kadınları Bunu Hak Etmiyor!"

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,684
Puanı
1,061
Gj0rcJEWkAA4D1m

Başarılı oyuncu Aslıhan Gürbüz'den dikkat çeken sözler!

'Kral Kaybederse' dizisiyle ekranlara dönen Gürbüz'ün geçen yaz GAİN'de yayınlanan 'Alarga' programına konuk olduğunda yaptığı açıklama gündem oldu. Zafer Algöz ve Hakan Altun'un konuğu olan oyuncu, gündüz kuşağı programlarından duyduğu rahatsızlığı ve ileride bu alanda iş yapmayı düşündüğünü şu sözlerle belirtti:
"Belki sosyal sorumluluk olarak 10 sene sonra gündüz kuşağındaki kadın programlarına el atıp ev hanımlarını daha iyi hale getirecek bir program yapmak isterim. Çok üzgünüm ama çok rezalet, Türk kadınları bunu hak etmiyor. Benim çocukluğumda Derya Baykal öyle güzel şeyler yapıyordu ki... 50'lerime geldiğimde, rüştümü birazcık daha ispat ettiğim için oraya el atabilirim. Bundan 20 sene önce bizim kültürümüz böyle değildi. Misafirliğe gittiğinde yemeği beğenmemek, kayınvalide ve gelinin tartışması örfümüzde, ananemizde yoktu. Beni rahatsız ediyor çünkü ona maruz kalan hanımların büyüttüğü çocuklar bu toplumun temelini oluşturuyor."

Çok doğru demiş. Özellikle Esra-Müge'nin programları çok yapmacık ama seyirci halen izliyor, pes!

Tvde ne izlenirse o yayınlanır bu programlar bu reytingi almaya devam ettikçe biri yasak koymadığı sürece devam eder.

Güzel konuşmuş, helal olsun.

Aslıhan Gürbüz'ü çok seviyorum. Kalitesine yakışan bir konuşma yapmış, helal olsun. Sonuna kadar katılıyorum.