TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon Çeyrek Final (Canlı Performanslar)

Nerde döndüm. Ben kural var sanıyordum. O kadar yardımcı ol bi yanlış anlamadan dolayı kinlen. Gerçek yüzün ortaya çıktı bu yarışma sayesinde.:A
İlk sefer bana hak verip sonra mağdura yatma diye laflar söyleyen bendim sanki :A Cover mevzusuyla alakası yok yani durumun :A
Telife takildi, sasirdim zaten. Ne alaka yani alt tarafi akustik bir performans. :A
98 milyon dinlenen ve herkesin Zeynep Bastık’ın şarkısı sanmasına neden olan akustik bir performans evet. :A

• Olmamış
Reactions: sokak sanati
İlk sefer bana hak verip sonra mağdura yatma diye laflar söyleyen bendim sanki :A Cover mevzusuyla alakası yok yani durumun :A

98 milyon dinlenen ve herkesin Zeynep Bastık’ın şarkısı sanmasına neden olan akustik bir performans evet. :A

Daha fazla mağduriyet yapma dedim barış dedim. Uzamaması için. Onu bile yanlış anlamışsın.:) Tabi ki yok. Ben Cover olmuyor diye biliyordum zaten.:X

Hayır mesajın o anlamada değildi ama neyse daha fazla polemiğe girmek istemiyorum kimseyle. :A

Bu hafta kimseyi tanımıyorsun herkese gider yapıyorsun. Seni sakinliğe davet ediyorum.:A

@xBUGRAx Yapmacık bulduğun bi şeyle katılman ne kadar doğru bilemedim. Ayrıca şuan dinledim ve :(

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx and dreamy
Seçimler birbirinden beter. Sahne performansı dedik, canlı dedik ama hiç birinde yok sahne. Sırf yabancı sevmiyorlar algısı yüzünden yerliye yönelen 4 vizyonsuz finalist olduğu için berbat seçimler oldu. Sahne performansını göz önüne alarakta oy vereceğim.:A
Eurovision sahnesi, canlı ses en yüksrk kalitede. Ekranlar sahne hərşey on numara. Bu şarkıya daha ne olsun. Sen olsan ne seçecekdin guya. Bilmiş bilmiş konuşma bitik. :A

• Olmamış
Bu hafta kimseyi tanımıyorsun herkese gider yapıyorsun. Seni sakinliğe davet ediyorum.:A

@xBUGRAx Yapmacık bulduğun bi şeyle katılman ne kadar doğru bilemedim. Ayrıca şuan dinledim ve :(
İçimdeki canavarı çıkarttınız napayım duygu patlaması yaşıyorum iki gündür. :A Dedeciğim bu hallerimi gördü mü acaba hiç yorumunu görmedim konuda. :A @Forumdash

Jüriye demişim İlyas'a değil. :A Şu gülüşe bak şarkıyı bitirdikten sonra. :bhr:

İlyas Yalçıntaş - İncir Performansı - X Factor Star Işığı - YouTube

• Güldürdün