TVen Bu Şarkı Benim 1. Hafta

İlk Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Seksenler

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
la 150 kişi etiketlemişsin ben yokmuşum arada şimdimi aklına geldi :) neyse zaten bende yabancı dizilere ağırlık vereceğim bu ay dinlenmem lazım hiçbir yarışmada jüri değilim artık :) bir @denizz19 in yarışması kaldı onada @dosimosi zorla bulaştırdı bu haftadan sonra ordada yokum 50 dizim birikti onları tüketmem lazım zaten zaman bulamıyoruz bulduğum zamanıda dizilere harcayayım bari sana kolay gelsin kazanan güzel bir kız olur inşallah :)
sensiz dikensiz bir gül gibi hissederim kendimi :A
beni yanlız bırakma :D

@mrt-06 Ahmet'in dediği gibi konuda şarkı paylaşma zamanlarını söylersen çok iyi olur. :D Bizde o saatlerde hemen gelir paylaşırız. :D

la 150 kişi etiketlemişsin ben yokmuşum arada şimdimi aklına geldi :) neyse zaten bende yabancı dizilere ağırlık vereceğim bu ay dinlenmem lazım hiçbir yarışmada jüri değilim artık :) bir @denizz19 in yarışması kaldı onada @dosimosi zorla bulaştırdı bu haftadan sonra ordada yokum 50 dizim birikti onları tüketmem lazım zaten zaman bulamıyoruz bulduğum zamanıda dizilere harcayayım bari sana kolay gelsin kazanan güzel bir kız olur inşallah :)
aa iyice dinlen ayoll 1 yada 1.bucuk ay sonra gibi bu şarkı benim bittikten sonra yanı 6.sezonla dönücez iyice enerji topla ozamana kadar ayoll :A :A :A

@mrt-06 ayy vlla sayende 1 yıl sonra tekrar şarkı yarışması heyecn yaşayacam malum son 4 yarışmayıda ben sunduğumdan 1 yıldır o heyecandan mahrum kalıyordum oyüzden çok teşekkürler bu etkinlik için cnm :bhr::bhr::bhr:

90lı yıllar dedim ma eurovision seçilecek gibi şimdiden terciğimi yaptım başkası benden önce davranmazsa iddialı geçiririm ilk haftayı ayoll :Z:Z:Z

@mrt-06 Ahmet'in dediği gibi konuda şarkı paylaşma zamanlarını söylersen çok iyi olur. :D Bizde o saatlerde hemen gelir paylaşırız. :D
:T:
Şu hız durumu kötüymüş.s.s
O anlarda forumda olmasak batdık demekki. :D
Belirli günlerde belirli saatlerde bu durum olur dimi? önceden açıklarsın bu saatde başlatacam diye? :D

Oyumu kullandım. :Z
Zaten öyle olacak canım şu oylama bitsin duyuru yaparım gerek burdan gerek durum güncellememden saati söyleyeceğim daha sonra etiket yapınca başlar. :D

Eurovision ne ya hiç sevmem katılmasam mı .ss
Bu ilk haftanın teması hep Eurovison olmayacak zaten. :D Ayrıca aşk olsun Deniz, ben senin etkinliklerine o kadar destek olayım...

Zaten öyle olacak canım şu oylama bitsin duyuru yaparım gerek burdan gerek durum güncellememden saati söyleyeceğim daha sonra etiket yapınca başlar. :D

Bu ilk haftanın teması hep Eurovison olmayacak zaten. :D Ayrıca aşk olsun Deniz, ben senin etkinliklerine o kadar destek olayım...
Aşk olsun Atacan ben senin yarışmanı bırakacak kadar karaktersiz miyim :A