TVen Bu Şarkı Benim 1. Hafta

İlk Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Seksenler

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
yarışmacı baya fazlaymış. bir an iyikide juriyim dedim :A
bol şans
Bende eurovision seçtim. son birkaç yıl haric 2000 yılından bu yanaki tüm yarışmaları izledim hakimim :A
benim oylar altın değerinde olacak :A
@OzaN'ın yarışmacılığı kesin değil, o olmazsa seni alacağız. :A

Daha aklımda bir sürü konsept var sizlerden de öneri beklerim. :D

Teşekkürler kanka. :D Ben de bayağı beklentim yüksek, rekabet yanı yüksek bir yarışma. :A

Bu hafta muhtemelen Eurovision heyecanını yeniden yaşayacağız. :Z
konsept tarzı olması açısındanda oldukça keyifli olacaktır çünkü her hafta başka bir tarz olacak bu açıdanda oldukça keyifli olur:D

@dosimosi Helena Paparizou-My Number One ile gelsem tam verir misin :A
bende onu düşünüyordum:D

@OzaN'ın yarışmacılığı kesin değil, o olmazsa seni alacağız. :A

Daha aklımda bir sürü konsept var sizlerden de öneri beklerim. :D
yeteri kadar yarışmacın var beni boşver :A
stres bana iyi gelmiyor. önce kapma konusunda stres yaparim bide 13 hafta baya uzun.
ben forumda aktifligi azaltmaya çalışıyordum pes ettim :A enler listesinde yukseliş yakalayacağımı düşünüyorum. geçen hafta çenem çok çalıştı :A

yeteri kadar yarışmacın var beni boşver :A
stres bana iyi gelmiyor. önce kapma konusunda stres yaparim bide 13 hafta baya uzun.
ben forumda aktifligi azaltmaya çalışıyordum pes ettim :A enler listesinde yukseliş yakalayacağımı düşünüyorum. geçen hafta çenem çok çalıştı :A
Aslında haklısın sanırım 18 - 19 yarışmacı var bu yarışmacıların tek tek recapını yapacam, ben çıldırırım valla ama bakalım nasıl olacak. :F

Şarkı seçiminde lütfen tartışma olmasın, şimdiden söyliyeyim. En istemediğim şey. :A

Ben derse gireceğim şimdi.
yarışmayı heyecanla bekliyorum :A