- Reaksiyon puanı
- 114,248
- Puanı
- 1,060
bende senin gibi çalısıyorum ama burdayım2010 2017 arasında Cheap Thrills çıktı.
bize engel yok
bende senin gibi çalısıyorum ama burdayım2010 2017 arasında Cheap Thrills çıktı.
Teşekkürler kanka. Ben de bayağı beklentim yüksek, rekabet yanı yüksek bir yarışma.@mrt-06 yarışma daha başlamadan keyifli bir yarışma olacağa benziyor
@OzaN'ın yarışmacılığı kesin değil, o olmazsa seni alacağız.yarışmacı baya fazlaymış. bir an iyikide juriyim dedim
bol şans
Bende eurovision seçtim. son birkaç yıl haric 2000 yılından bu yanaki tüm yarışmaları izledim hakimim
benim oylar altın değerinde olacak
konsept tarzı olması açısındanda oldukça keyifli olacaktır çünkü her hafta başka bir tarz olacak bu açıdanda oldukça keyifli olurTeşekkürler kanka. Ben de bayağı beklentim yüksek, rekabet yanı yüksek bir yarışma.
Bu hafta muhtemelen Eurovision heyecanını yeniden yaşayacağız.
bende onu düşünüyordum@dosimosi Helena Paparizou-My Number One ile gelsem tam verir misin
Finalde türlü entrikalar düşünüyorum beklemede kalın.@mrt-06 2'li final çok sıkıcı 13 Hafta olacaksa 4'lü final güzel olur
Çok beklersin o bende
bende senin gibi çalısıyorum ama burdayım
bize engel yok
Bak formatı ne güzel anlamış.Bakalım kim önce davranırsa.
Ben yabancı ile gelirim hep zaten türkçe gelmem muhtemelen.
yeteri kadar yarışmacın var beni boşver@OzaN'ın yarışmacılığı kesin değil, o olmazsa seni alacağız.
Daha aklımda bir sürü konsept var sizlerden de öneri beklerim.
konsept tarzı olması açısındanda oldukça keyifli olacaktır çünkü her hafta başka bir tarz olacak bu açıdanda oldukça keyifli olur
bende onu düşünüyordum
Bak formatı ne güzel anlamış.
eurovisyonun 80% yabancı zatenBakalım kim önce davranırsa.
Ben yabancı ile gelirim hep zaten türkçe gelmem muhtemelen.
alternatif çok haklısın bakalım artıkBakalım kim önce davranırsa benim aklımda daha farklı şarkılarda var kim erken davranırsa
Aslında haklısın sanırım 18 - 19 yarışmacı var bu yarışmacıların tek tek recapını yapacam, ben çıldırırım valla ama bakalım nasıl olacak.yeteri kadar yarışmacın var beni boşver
stres bana iyi gelmiyor. önce kapma konusunda stres yaparim bide 13 hafta baya uzun.
ben forumda aktifligi azaltmaya çalışıyordum pes ettim enler listesinde yukseliş yakalayacağımı düşünüyorum. geçen hafta çenem çok çalıştı
eurovisyonun 80% yabancı zaten
karşısına sertap gelirse bilemem ve daha çok favorilerim var@dosimosi Helena Paparizou-My Number One ile gelsem tam verir misin