@denizz19 da yarışmanın ruhunu kaparsa süper olacak. Bu ikiliden iyi iş çıkar aman yani iyi bir yarışmacılık dostluğu çıkar.
Yok bu sefer @MayısKralı ile yaparız.
@denizz19 da yarışmanın ruhunu kaparsa süper olacak. Bu ikiliden iyi iş çıkar aman yani iyi bir yarışmacılık dostluğu çıkar.
Bizi atacak veya kullanacak biri görülmemiştir hele bu yarışmalar bazında düşünülürse mümkünatı yoktur. Kimseden etkilenmeden sanat bazlı oylama yaptık her zaman. Bu yüzden fazla şaapma beni de kızdırıp kendine sardırma.Ben kullanırım atarım öyle bende. Bi nevi kondom görevi yani.
@MayısKralı ile @Bully daha iyi oluyor bence.
Vadikızıda olabilir.
Vadikızıda olabilir.
Bu Tarz Benim gibi olsun istiyorum ordaki rekabet iyidi zaten o yüzden yarışmanın adını ona benzettim.@Bully ye bir adres vereceğim gitsin orda börek yesin yarışmayla uğraşmasın hiç bu sezon onun için vakit kaybı olacak sadece
Bizi atacak veya kullanacak biri görülmemiştir hele bu yarışmalar bazında düşünülürse mümkünatı yoktur. Kimseden etkilenmeden sanat bazlı oylama yaptık her zaman. Bu yüzden fazla şaapma beni de kızdırıp kendine sardırma.
Bu Tarz Benim gibi olsun istiyorum ordaki rekabet iyidi zaten o yüzden yarışmanın adını ona benzettim.
@Bully ye bir adres vereceğim gitsin orda börek yesin yarışmayla uğraşmasın hiç bu sezon onun için vakit kaybı olacak sadece
Ben yabancı şarkı konseptinde çok tedirginim hangi birimize 1 verecek
Bende Nurella olacağım.İlk sezon bakmışlığım var Özlem gibi olurum
la 150 kişi etiketlemişsin ben yokmuşum arada şimdimi aklına geldi neyse zaten bende yabancı dizilere ağırlık vereceğim bu ay dinlenmem lazım hiçbir yarışmada jüri değilim artık bir @denizz19 in yarışması kaldı onada @dosimosi zorla bulaştırdı bu haftadan sonra ordada yokum 50 dizim birikti onları tüketmem lazım zaten zaman bulamıyoruz bulduğum zamanıda dizilere harcayayım bari sana kolay gelsin kazanan güzel bir kız olur inşallah@destere seni jüri kadrosuna aldım haberin olsun.
Sen diğer konuda net bir şey demediğin için listeye almadım o yüzden ayrıca etiketlemiştim.la 150 kişi etiketlemişsin ben yokmuşum arada şimdimi aklına geldi neyse zaten bende yabancı dizilere ağırlık vereceğim bu ay dinlenmem lazım hiçbir yarışmada jüri değilim artık bir @denizz19 in yarışması kaldı onada @dosimosi zorla bulaştırdı bu haftadan sonra ordada yokum 50 dizim birikti onları tüketmem lazım zaten zaman bulamıyoruz bulduğum zamanıda dizilere harcayayım bari sana kolay gelsin kazanan güzel bir kız olur inşallah
Saçmalama. .ssÖykü ol çok seversin.
Sen diğer konuda net bir şey demediğin için listeye almadım o yüzden ayrıca etiketlemiştim.
Saçmalama. .ss
Ankete göre şarkı konsepti/konusu belli olacak, daha sonra ben bir kez daha etiketleme yapıcam o andan itibaren şarkı seçimi başlayacak. Önce hareket edip şarkıyı konuda paylaşan şarkıyı kapacak (yani aynı şarkıyı düşünen varsa ben etiketledikten sonra konuda hızlı olmalı) daha sonra şarkıyı paylaştıktan sonra da bana özelden recap aralığıyla şarkının klibini yine gönderecek.Şarkı gönderme formatını anlamadım @mrt-06
Ben sevmiyorum o kadını başka birine benzetemedin mi. .ssNiye ama görevin o. çokta benziyor hareketlerin
Ankete göre şarkı konsepti/konusu belli olacak, daha sonra ben bir kez daha etiketleme yapıcam o andan itibaren şarkı seçimi başlayacak. Önce hareket edip şarkıyı konuda paylaşan şarkıyı kapacak (yani aynı şarkıyı düşünen varsa ben etiketledikten sonra konuda hızlı olmalı) daha sonra şarkıyı paylaştıktan sonra da bana özelden recap aralığıyla şarkının klibini yine gönderecek.
Ben sevmiyorum o kadını başka birine benzetemedin mi. .ss
Ankete göre şarkı konsepti/konusu belli olacak, daha sonra ben bir kez daha etiketleme yapıcam o andan itibaren şarkı seçimi başlayacak. Önce hareket edip şarkıyı konuda paylaşan şarkıyı kapacak (yani aynı şarkıyı düşünen varsa ben etiketledikten sonra konuda hızlı olmalı) daha sonra şarkıyı paylaştıktan sonra da bana özelden recap aralığıyla şarkının klibini yine gönderecek.
Ben sevmiyorum o kadını başka birine benzetemedin mi. .ss