Aynen, birde farklı konseptlerin olması daha da keyif katacak. Mesela bu haftaki konsept gayet eğlenceli. Bir nevi butonlu oldu haklısın.@mrt-06 tüm yönden yarışma stresi sardı yarışmacıları tv programlarındaki yarışmalar tarzında butona ilk basan kazanıyor,sonrasındada oylama stresi iki yönden yarışma stresi olacak önce butona basıp yarışmacıyı kapmak ,sonrasındada oylama
Artık sözleşme yaptık oy kullanmayanlara @sokak sanati'na beddua ettiriyorum. Ben diğer sunuculara benzemem.Yalnız yarışmacı sayısına şimdi dikkat ettim o ne yaa. Yeni pc alma durumumuz var yani şuan teldeyim mecburi olarak. İlk hafta puanlaması başlayana kadar pc gelmezse ben es geçerim telden uğraşamam 19 oyla şimdiden söyliyim.
Artık sözleşme yaptık oy kullanmayanlara @sokak sanati'na beddua ettiriyorum. Ben diğer sunuculara benzemem.
Final haftam bi de ondan la, 2 Şubat'ta bitecek Pc olmazsa elimde zaman bulamam yani, telden o kadar oyla uğraşmak çok uzun sürer.Artık sözleşme yaptık oy kullanmayanlara @sokak sanati'na beddua ettiriyorum. Ben diğer sunuculara benzemem.
İnsan derki ben beddua etmem, hemen gönüllü oldu.
Haaaaa mazaretin varmış tamam o zaman. Bu arada bu zamana final mi kalır, hangi ünisin sen. 😱Final haftam bi de ondan la, 2 Şubat'ta bitecek Pc olmazsa elimde zaman bulamam yani, telden o kadar oyla uğraşmak çok uzun sürer.
@sokak sanati Ooo efsene dizi aşıklarını koymuşsun, love you
İnsan derki ben beddua etmem, hemen gönüllü oldu.
Haaaaa mazaretin varmış tamam o zaman. Bu arada bu zamana final mi kalır, hangi ünisin sen. 😱
Aslında tam senlik format he her şey var. Bütün çingeneliklere açık bir format.1. Oldum beni tebrik etmedin.
Zevk alıyorum böyle şeylerden o yüzden.
@MayısKralı nın işleri bunlar, müzik dışında bakmam demiştim ama son anda jüriye eklemişti beni, haberim yok o yüzden1. Oldum beni tebrik etmedin.
Zevk alıyorum böyle şeylerden o yüzden.
Sen bizim goy goy kültürümüzün kıymetini bilmiyorsun demeek. Baksana yarışmalar bitti işim kalmadı falan. Giydirirsen cevabını alırsın kardeeş bizde geri adım yok.
Nişantaşı Üni. Bizim okul Ekim'in 17'sinde başladı yani çok geç başladı ondan vizeler, finaller de diğer okullara göre geç olmuş oluyor.İnsan derki ben beddua etmem, hemen gönüllü oldu.
Haaaaa mazaretin varmış tamam o zaman. Bu arada bu zamana final mi kalır, hangi ünisin sen. 😱
Aslında tam senlik format he her şey var. Bütün çingeneliklere açık bir format.
@MayısKralı nın işleri bunlar, müzik dışında bakmam demiştim ama son anda jüriye eklemişti beni, haberim yok o yüzden
Onların sıralanması asıl mesele dinlenmesi değil. Neyse uygun bir zaman olursa bakarız duruma göre.Bu arada @MEnes 18 yarıışmacı ama recap süresi 18 dk oluyor, yani telden rahat dinlenir.
@denizz19 da yarışmanın ruhunu kaparsa süper olacak. Bu ikiliden iyi iş çıkar aman yani iyi bir yarışmacılık dostluğu çıkar.Şimdiden öne çıktım zaten.