TVen Bu Şarkı Benim 1. Hafta

İlk Haftanın Konsepti Ne Olsun?

• Seksenler

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
@mrt-06 tüm yönden yarışma stresi sardı yarışmacıları:D tv programlarındaki yarışmalar tarzında butona ilk basan kazanıyor,sonrasındada oylama stresi iki yönden yarışma stresi olacak önce butona basıp yarışmacıyı kapmak ,sonrasındada oylama:D

Yalnız yarışmacı sayısına şimdi dikkat ettim o ne yaa. :A Yeni pc alma durumumuz var yani şuan teldeyim mecburi olarak. İlk hafta puanlaması başlayana kadar pc gelmezse ben es geçerim telden uğraşamam 19 oyla şimdiden söyliyim. :A

@mrt-06 tüm yönden yarışma stresi sardı yarışmacıları:D tv programlarındaki yarışmalar tarzında butona ilk basan kazanıyor,sonrasındada oylama stresi iki yönden yarışma stresi olacak önce butona basıp yarışmacıyı kapmak ,sonrasındada oylama:D
Aynen, birde farklı konseptlerin olması daha da keyif katacak. Mesela bu haftaki konsept gayet eğlenceli. :D Bir nevi butonlu oldu haklısın. :A

Yalnız yarışmacı sayısına şimdi dikkat ettim o ne yaa. :A Yeni pc alma durumumuz var yani şuan teldeyim mecburi olarak. İlk hafta puanlaması başlayana kadar pc gelmezse ben es geçerim telden uğraşamam 19 oyla şimdiden söyliyim. :A
Artık sözleşme yaptık oy kullanmayanlara @sokak sanati'na beddua ettiriyorum. :A Ben diğer sunuculara benzemem. :F

@yigit_00 bu yarışma ile ilgilenir misin.:F

@MasacRE- olsa daha rahat beddua ederdim ama @MEnes ile de pek işim kalmadı onada giydiririm.:A
İnsan derki ben beddua etmem, hemen gönüllü oldu. :A

Final haftam bi de ondan la, 2 Şubat'ta bitecek Pc olmazsa elimde zaman bulamam yani, telden o kadar oyla uğraşmak çok uzun sürer. :A
Haaaaa mazaretin varmış tamam o zaman. :A Bu arada bu zamana final mi kalır, hangi ünisin sen. 😱

1. Oldum beni tebrik etmedin.:(

Zevk alıyorum böyle şeylerden o yüzden.:A
@MayısKralı nın işleri bunlar, müzik dışında bakmam demiştim ama son anda jüriye eklemişti beni, haberim yok o yüzden :A

s-63bfbe439d060ae7ac16283347388b4b3234382e.webp

İnsan derki ben beddua etmem, hemen gönüllü oldu. :A

Haaaaa mazaretin varmış tamam o zaman. :A Bu arada bu zamana final mi kalır, hangi ünisin sen. 😱
Nişantaşı Üni. Bizim okul Ekim'in 17'sinde başladı yani çok geç başladı ondan vizeler, finaller de diğer okullara göre geç olmuş oluyor. :A

Bu arada @MEnes 18 yarıışmacı ama recap süresi 18 dk oluyor, yani telden rahat dinlenir. :D