çok iyi oldu vlla ilk sonuclarında yalnız bırakmamıs olucam seni cnmEleme heyecanı bu akşam 22.00'da sizlerle....
Birde bıraksaydın abla.çok iyi oldu vlla ilk sonuclarında yalnız bırakmamıs olucam seni cnm![]()
toptan hesaplama cnm benim bir yöntemim var 6 oy geldimi hesplıyorum 1.puaaan durumu çıkrıyorum sonra diğer 6 oy geldimi hemen yine hesplayıp 2.puaan durumu sonr 6 oydan sonr 3. pun durumu hzırlıyorum geriye klna 6-7 oyuda genel puaan durumuna ekliyorum karıştırmadan hesaplamak böyle kolay oluyor hem kontrolde edebiliyorsun rhtçaBirde bıraksaydın abla.
O değilde puan hesabı recaptan daha meşakkatli birde gıcık @MayısKralı saçma sapan bir liste yapmış nerde kaç puan yazıyor belli değil iyi sinir etti.![]()
Aynen 2. haftada bende öyle yapacağım.toptan hesaplama cnm benim bir yöntemim var 6 oy geldimi hesplıyorum 1.puaaan durumu çıkrıyorum sonra diğer 6 oy geldimi hemen yine hesplayıp 2.puaan durumu sonr 6 oydan sonr 3. pun durumu hzırlıyorum geriye klna 6-7 oyuda genel puaan durumuna ekliyorum karıştırmadan hesaplamak böyle kolay oluyor hem kontrolde edebiliyorsun rhtça![]()
bölük bölük dahaa kolay oluyor birde oylar geldikçe hemen pun durumuna geçirirsen yığınlıkda olusmmıs olur cnm özellikle ilk 5 hafta işin çok zor vllaAynen 2. haftada bende öyle yapacağım.![]()
Başa gelen çekilir ablacım.bölük bölük dahaa kolay oluyor birde oylar geldikçe hemen pun durumuna geçirirsen yığınlıkda olusmmıs olur cnm özellikle ilk 5 hafta işin çok zor vlla![]()