Bak işte formatı en iyi anlayan ne güzel yedekli seçmiş.Benim yedeklerim var rahat olun.
Norveç şarkısını bit tek ben seviyorum sanıyordum
@Ahmad sen Azerbaycan şarkısı ile gelsene.![]()
Bazen olmuyorumBen yeterince duyuru yaparım olursun.Sanki olmadığın bir an var.
![]()
Formatımız bu zaten şey gibi düşün sosyete pazarına gittin ya, orda aynı mallar var ama kim kaparsa o alır, aynı işte.Bazen olmuyorum![]()
Bak işte formatı en iyi anlayan ne güzel yedekli seçmiş.Örnek yarışmacı.
![]()
Oo örövizyon şarkısı mıydı. .ssAman petrol ile gelirim bende.![]()
Oo örövizyon şarkısı mıydı. .ss
@OzaN senden hiç ses çıkmıyor en son yarışırım mı demiştim yoksa bir şey demedin mi ona göre listeden çıkarcam seni.![]()
Öyle kalitesiz yerlere gitmem pek adabı nedir bilmemFormatımız bu zaten şey gibi düşün sosyete pazarına gittin ya, orda aynı mallar var ama kim kaparsa o alır, aynı işte.![]()
Abe sen çok yalansın.Öyle kalitesiz yerlere gitmem pek adabı nedir bilmem![]()
Yokum ben, size eğlenceler.Oo örövizyon şarkısı mıydı. .ss
@OzaN senden hiç ses çıkmıyor en son yarışırım mı demiştim yoksa bir şey demedin mi ona göre listeden çıkarcam seni.![]()
Aslında ilk aklımda türk vardı, ama Azerbaycanlı olup kendi şarkımızla gelmesen absürt olur.Benim yedeklerim var rahat olun.
Norveç şarkısını bit tek ben seviyorum sanıyordum
@Ahmad sen Azerbaycan şarkısı ile gelsene.![]()
Aslında ilk aklımda türk vardı, ama Azerbaycanlı olup kendi şarkımızla gelmesen absürt olur.
Kendi şarkımızı seçecem.![]()
Yok o değil 2009 şarkımız, Aysel and Arash.1. Olduğunuz olabilir.![]()
Bu akşam 21.00'da burda olun arkadaşlar şarkı seçimi olacak.Ayrıca hala formatla ilgili aklınıza takılan bir şey varsa bana sorabilirsiniz.
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @mrt-06 @MasacRE- @dosimosi @Yakamoz-Asi @Doğu @Aserat @RüzgarGülü @Maskeli Fedai @MEnes