Bak işte formatı en iyi anlayan ne güzel yedekli seçmiş. Örnek yarışmacı.Benim yedeklerim var rahat olun.
Norveç şarkısını bit tek ben seviyorum sanıyordum
@Ahmad sen Azerbaycan şarkısı ile gelsene.
Bazen olmuyorumBen yeterince duyuru yaparım olursun. Sanki olmadığın bir an var.
Formatımız bu zaten şey gibi düşün sosyete pazarına gittin ya, orda aynı mallar var ama kim kaparsa o alır, aynı işte.Bazen olmuyorum
Bak işte formatı en iyi anlayan ne güzel yedekli seçmiş. Örnek yarışmacı.
Oo örövizyon şarkısı mıydı. .ssAman petrol ile gelirim bende.
Oo örövizyon şarkısı mıydı. .ss
@OzaN senden hiç ses çıkmıyor en son yarışırım mı demiştim yoksa bir şey demedin mi ona göre listeden çıkarcam seni.
Öyle kalitesiz yerlere gitmem pek adabı nedir bilmemFormatımız bu zaten şey gibi düşün sosyete pazarına gittin ya, orda aynı mallar var ama kim kaparsa o alır, aynı işte.
Abe sen çok yalansın.Öyle kalitesiz yerlere gitmem pek adabı nedir bilmem
Yokum ben, size eğlenceler.Oo örövizyon şarkısı mıydı. .ss
@OzaN senden hiç ses çıkmıyor en son yarışırım mı demiştim yoksa bir şey demedin mi ona göre listeden çıkarcam seni.
Aslında ilk aklımda türk vardı, ama Azerbaycanlı olup kendi şarkımızla gelmesen absürt olur.Benim yedeklerim var rahat olun.
Norveç şarkısını bit tek ben seviyorum sanıyordum
@Ahmad sen Azerbaycan şarkısı ile gelsene.
Aslında ilk aklımda türk vardı, ama Azerbaycanlı olup kendi şarkımızla gelmesen absürt olur.
Kendi şarkımızı seçecem.
Yok o değil 2009 şarkımız, Aysel and Arash.1. Olduğunuz olabilir.
Bu akşam 21.00'da burda olun arkadaşlar şarkı seçimi olacak. Ayrıca hala formatla ilgili aklınıza takılan bir şey varsa bana sorabilirsiniz.
@Bully @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @xemrexxx @Billy Kane @yatutarsa @batuhankaralar @MayısKralı @turkuazz @vadikızı @FaJi @soo @Ahmad @ozmoturk @EFE UYSAL @Harunnn60 @mrt-06 @MasacRE- @dosimosi @Yakamoz-Asi @Doğu @Aserat @RüzgarGülü @Maskeli Fedai @MEnes