Onlarda seni takıyordu zaten. Çok konuşma, git Mila'nın milkshake'ini hazırla.Ne safozsun AKP trolleri görüyor mesajlarımızı![]()
Onlarda seni takıyordu zaten. Çok konuşma, git Mila'nın milkshake'ini hazırla.Ne safozsun AKP trolleri görüyor mesajlarımızı![]()
Kedide ne cilve yaptıysa hepsi peşinde
FATMAGÜL'de ki gibi parlaklar ederse neden direneyim,işime bakarımfatmagül direnmişti senin direneceğini hiç sanmam![]()
Senden terbiyesiz
Sen kimsin beni alt ediyorsun sen git sokakta oynamaya devam et burası sokağa benzemez![]()
![]()
Ayrıca banane teninin renginden![]()
![]()
Ohh İçine otursun kalsın öğrenemeyeceksin aslaNiye çakma sarı dedin züğürt![]()
Hhaha Azz diğer konulara dönüyorum sonra buraya bir bakıyorum böyle fotolarKedide ne cilve yaptıysa hepsi peşinde![]()
![]()
Mart ayında fazla elleşmedi galiba 3 aydır kudurdu erken mart dönemi yaşıyor![]()
Senden terbiyesiz![]()
Yazda geldi işten tatil aldıysa yandık ayollarşivime laf ediyordunuz @Forumdash la bekle sen daha neler gelecek![]()
İzin almadığı zaman da burada değişen bişey yokYazda geldi işten tatil aldıysa yandık ayoll![]()
![]()
![]()
iyi o zaman good night sizlereBu sefer bende anlamadım ama Kendini RTE falan sanarak iyice seviyeyi aşağı çekti.![]()
Aaa şimdi anladım ayollBu sefer bende anlamadım ama Kendini RTE falan sanarak iyice seviyeyi aşağı çekti.![]()
Geberiyor mezarından çıkıp geliyor dahasımı varİzin almadığı zaman da burada değişen bişey yok![]()
Bu şarkının sözleriBen hala anlamadım![]()