Tek bırakmam onu.Boyu yeter
Tek bırakmam onu.Boyu yeter
Allah sadece boy vermiş zatenTek bırakmam onu.Boyu yeter![]()
Bir de beni verirse doktoru her daim yanında olacak ben ona bakarımAllah sadece boy vermiş zaten![]()
![]()
![]()
Cicili bicili rüyalar cnmBir de beni verirse doktoru her daim yanında olacak ben ona bakarım![]()
Benim Harunu tavlamaya çalıştığım falan yok3'ü arasında entrika dönüyor ya. @serhatt @Harunnn60 'ı tavlamaya çalışıyor ama başaramıyor. @Harunnn60 ve @kerem mercimeği çoktan fırına verdiler. Ama Serhat hâlâ çabalıyor.
Sende adam ol da İstanbulda bi ev tut al beni yanınaAma @serhatt e ben en masum duygularımla yürüyordum olmadı bu![]()
kız seni parçalarım ben uyuz keçi
İstediklerimi yap senin olurumBir de beni verirse doktoru her daim yanında olacak ben ona bakarım![]()
Dark'tan son zamanlarda zeka fışkırıyor. İksir mi içtin naptın Eros'cum.3'ü arasında entrika dönüyor ya. @serhatt @Harunnn60 'ı tavlamaya çalışıyor ama başaramıyor. @Harunnn60 ve @kerem mercimeği çoktan fırına verdiler. Ama Serhat hâlâ çabalıyor.
Boyun kısalmadığı sürece kurtulamamAaaa sen de bana taktın,kurtul artık şu saplantından![]()
İnşallahSende adam ol da İstanbulda bi ev tut al beni yanına![]()
Her istediğini yaparım ama imkanım yettikçeİstediklerimi yap senin olurum![]()
Kiz bu Serhat en altta zaten çok çabalama zaten gelir çağırsanHer istediğini yaparım ama imkanım yettikçe![]()
hiçbir zaman deseneBoyun kısalmadığı sürece kurtulamam![]()
İnşallah ile olmuyor harekete geç madem doktor baban bi ev mi tutamıyacakİnşallah![]()
![]()
Sen beni Nataşa falan sandın herhalKiz bu Serhat en altta zaten çok çabalama zaten gelir çağırsan![]()
Kuru iftira