Birlik Olmaya Çalışan Fav10 Üyeleri

Sen artık iyice çoştun :F :F @Çiğdem- durdur şu çocuğu valla bu hayalleri bizim başımızı yakacak :A
Sarışın olan Harun gibi :A :A En altta zevkten 5 köşe olmuş olan @serhatt ortadaki de sensin @xemrexxx:A :A @kerem @Harunnn60
Bak güzel analiz etmişsin ama ben aşk adamıyım :A
Sen Alman olduğun için rahat takılırsın. Serhat zaten en altta olmak için 5 adım ileri atlar, gönüllü olur.
Ben zor bir insanım ama hatırlatayım :)
Buğra ve Yiğit okey. Harun senin zaten diğerleri cehenneme direk olsun:A

Knk,Kerem ile ne bu samimiyet :A Sürekli mesajlaşmalar filan :A

Sen artık iyice çoştun :F :F @Çiğdem- durdur şu çocuğu valla bu hayalleri bizim başımızı yakacak :A

Bak güzel analiz etmişsin ama ben aşk adamıyım :A

Ben zor bir insanım ama hatırlatayım :)

Knk,Kerem ile ne bu samimiyet :A Sürekli mesajlaşmalar filan :A
Kerem ve Serhat'ı görünce dayanamaz hemen ortalarına giriverirsin sen ahahahaha.

kız bu arada 15 temmuz da yapacağım darbede gebertilecekler listesi belli oldu @Yiğitt @Dosi @MasacRE- ve @eskici bunlar süresiz banlanacak :A :A :A 100-1000 arası yazanlar çaylak üyeliğe düşürülecek kalanlara ise mesaj içeriklerine göre 4 ile 10 arası ceza point verilecek:A @mrt-06 @Çiğdem- @denizz19 @xBUGRAx @Aserat @MEnes @ozmoturk @vadikızı @cookies @Forumdash @Harunnn60Ekli dosyayı görüntüle 60097
Şu avatarın bile gereksiz saçma sapan bir Türk dizisinden, hala ne konuşuyorsun sen ya :A

Benim bilmediğim az şey vardır. Beni küçümseme sincap kılıklı moderatör hanım teyze.

Krallllımmm sana biat etmek istiyorum. Türk dizilerine laf sokulunca kendimi tutamıyorum.
Aaa baksana sanada birisini bulayım forumda herkesi baş göz ettim sen kaldın :A

Sana @MasacRE- e uygun çalışmalarım size olacak :A :A :A