Ben böyle olaylardan zevk almam,sümme haşaOlaydan duyulan hazza göre
Ben böyle olaylardan zevk almam,sümme haşaOlaydan duyulan hazza göre
Tüm forumun bende gözü var,güzel olmakta zor ayolyanlız bizim forum seni en alta koymaya ne meraklıymış hepsi en alttaki serhattır dedi bence orta bölgene şundan tak da gir foruma
Ekli dosyayı görüntüle 60098
Çakma markalarda üzerine markanın amblemi konulunca kendini marka sanıyor Sende öylesin
Doğru sana erkek bistü gerekliBen böyle olaylardan zevk almam,sümme haşa
Tövbe de ben ahlaklı mazbut bi insanımDoğru sana erkek bistü gerekli
Ben buna bi taraflarımla bile gülmek için zorladım ama olmadı Kendini kandırma çakma sarışın seniSen nesin peki o bahsettiğin asım sensin. @Çiğdem- ile özdeşleşmis Mustiyi profil yaparak Çiğdem'in yarattığı küstü akımından yararlanmak istiyorsun bildiğin çakmasın
Kötü düşündüğüm için tüm günah benim pardonTövbe de ben ahlaklı mazbut bi insanım
İçin full fesatlıkla doluysa benim suçum ne. Rachel'cim.Demek beyinsiz demeye çalıştın. Kayıtlara geçti bu. Şikayet edildi. Güzel bir ceza hakettin O çok güvendiğin CHP pardon @Harunnn60 bile kurtaramayacak
Ben buna bi taraflarımla bile gülmek için zorladım ama olmadı Kendini kandırma çakma sarışın seni
Aynen öyleKötü düşündüğüm için tüm günah benim pardon
İçin full fesatlıkla doluysa benim suçum ne. Rachel'cim.
Önce benim ve Harun'un güvendiği partiyi öğren de konuş tatlım. Kimlerden bahsettiğinin farkında değilsin sanırım.
Sen beni Fatmagülle karıştırdın galiba
Saçlarından bahsetmemiştim o lafım ile de neyse Sen ve senin yılanlıkların bana sökmezÇiğdem gibi popüler birinden yararlanmaya çalışan çakma gözlemci seni. Neyse yılan olmak ne demek anlamışsındır umarım bu cevabım ile
Saçlarım orijinal renginde saçmalama ayrıca
fatmagül direnmişti senin direneceğini hiç sanmamSen beni Fatmagülle karıştırdın galiba
AKP de foruma girip senin mesajlarını didik didik kontröl ediyordu zaten. Yine mantıksızlığına ve rezil oluşuna söylenecek söz bırakmadın tatlım.Parti ile ne ilgisi var arda akpye gönderme yaptım yine zayıf algını konuşturdun
Saçlarından bahsetmemiştim o lafım ile de neyse Sen ve senin yılanlıkların bana sökmez
AKP de foruma girip senin mesajlarını didik didik kontröl ediyordu zaten. Yine mantıksızlığına ve rezil oluşuna söylenecek söz bırakmadın tatlım.
Sen kimsin beni alt ediyorsun sen git sokakta oynamaya devam et burası sokağa benzemezHerkesi alt ettim çok şükür.
tenim beyaz neyi kast ettin yine