Konudaki garip kodlu yazıları düzelt bari
mobilden kopyalayınca öyle oluyor hep dış mihrakların işi.ssKonudaki garip kodlu yazıları düzelt bari
Senin mobilde problem var canısı, ben tek mobilden giriyorum foruma. Sen farklı kopyalıyorsun galibamobilden kopyalayınca öyle oluyor hep dış mihrakların işi.ss
vee sıra geldi son günlerin en çok konuşulan fotosuna karşınızda @serhatt @kerem ve @Harunnn60 hangisi hangisidir yorum sizin @Çiğdem- @mrt-06 @cookies @vadikızı @Forumdash @eskici @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @denizz19 @gözlemci @ozmoturk @S.G.A.T.Senin mobilde problem var canısı, ben tek mobilden giriyorum foruma. Sen farklı kopyalıyorsun galiba
Sıralama basit, yukarıdan aşağıya doğru: @kerem @Harunnn60 @serhatt
Sarışın olan Harun gibi En altta zevkten 5 köşe olmuş olan @serhatt ortadaki de sensin @xemrexxx @kerem @Harunnn60
ben bir kere beyaz tüylü bir göz mavi bir gözü yeşil bir kedi olurum bu fotodaki çok sıradanSarışın olan Harun gibi En altta zevkten 5 köşe olmuş olan xxemrexxx@serhatt ortadaki de sensin x@xemre @kerem @Harunnn60
Hhaha Aaa o 0:25 te başlayan kediyi bende destere geldi aklıma sürekli diğerlerinden ayrı yere gitmeye çalısıyor video bitincede başarıyor tek başına çekip gidiyor forumda oldu gibi @gözlemci @Forumdash @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt
En alttaki @xemrexxx , ortadaki @destere , en üstlerindeki de @sokak sanati
Bak bu daha cuk oldu sanki.Sarışın olan Harun gibi En altta zevkten 5 köşe olmuş olan @serhatt ortadaki de sensin @xemrexxx @kerem @Harunnn60
Neden?
Oynamak mı şey yapmak mı?Benim için sorun yok. @destere ile bu Emoşu ortaya alıp topaç gibi oynamak problem olmaz benim için
Senin yaptığıın liste de fena olmamış benceBak bu daha cuk oldu sanki.
Harun'u da çıkartırsak tamamdır.
Sen Alman olduğun için rahat takılırsın. Serhat zaten en altta olmak için 5 adım ileri atlar, gönüllü olur.Neden?
yine yanlış liste bir kere @destere olsa bu olur @Çiğdem- @Harunnn60 @mrt-06Benim için sorun yok. @destere ile bu Emoşu ortaya alıp topaç gibi oynamak problem olmaz benim için