Allah sadece boy vermiş zatenTek bırakmam onu.Boyu yeter
Bir de beni verirse doktoru her daim yanında olacak ben ona bakarımAllah sadece boy vermiş zaten
Cicili bicili rüyalar cnmBir de beni verirse doktoru her daim yanında olacak ben ona bakarım
Benim Harunu tavlamaya çalıştığım falan yok3'ü arasında entrika dönüyor ya. @serhatt @Harunnn60 'ı tavlamaya çalışıyor ama başaramıyor. @Harunnn60 ve @kerem mercimeği çoktan fırına verdiler. Ama Serhat hâlâ çabalıyor.
Sende adam ol da İstanbulda bi ev tut al beni yanınaAma @serhatt e ben en masum duygularımla yürüyordum olmadı bu
İstediklerimi yap senin olurumBir de beni verirse doktoru her daim yanında olacak ben ona bakarım
Dark'tan son zamanlarda zeka fışkırıyor. İksir mi içtin naptın Eros'cum.3'ü arasında entrika dönüyor ya. @serhatt @Harunnn60 'ı tavlamaya çalışıyor ama başaramıyor. @Harunnn60 ve @kerem mercimeği çoktan fırına verdiler. Ama Serhat hâlâ çabalıyor.
Boyun kısalmadığı sürece kurtulamamAaaa sen de bana taktın,kurtul artık şu saplantından
İnşallahSende adam ol da İstanbulda bi ev tut al beni yanına
Her istediğini yaparım ama imkanım yettikçeİstediklerimi yap senin olurum
Kiz bu Serhat en altta zaten çok çabalama zaten gelir çağırsanHer istediğini yaparım ama imkanım yettikçe
hiçbir zaman deseneBoyun kısalmadığı sürece kurtulamam
İnşallah ile olmuyor harekete geç madem doktor baban bi ev mi tutamıyacakİnşallah
Sen beni Nataşa falan sandın herhalKiz bu Serhat en altta zaten çok çabalama zaten gelir çağırsan
Kuru iftira