Birlik Olmaya Çalışan Fav10 Üyeleri

Sen nesin peki o bahsettiğin asım sensin. @Çiğdem- ile özdeşleşmis Mustiyi profil yaparak Çiğdem'in yarattığı küstü akımından yararlanmak istiyorsun bildiğin çakmasın :A
Ben buna bi taraflarımla bile gülmek için zorladım ama olmadı :A :A Kendini kandırma çakma sarışın seni :A :A

Ben böyle olaylardan zevk almam,sümme haşa :A
eee tabi sana bu lazım en az:A @gözlemci @Çiğdem- @kerem @denizz19 @Dosi @DarkLegenD
Group+Sex.jpg

Demek beyinsiz demeye çalıştın. Kayıtlara geçti bu. Şikayet edildi. Güzel bir ceza hakettin:A O çok güvendiğin CHP pardon @Harunnn60 bile kurtaramayacak:A
İçin full fesatlıkla doluysa benim suçum ne. Rachel'cim. :A

Önce benim ve Harun'un güvendiği partiyi öğren de konuş tatlım. Kimlerden bahsettiğinin farkında değilsin sanırım. :A

Ben buna bi taraflarımla bile gülmek için zorladım ama olmadı :A :A Kendini kandırma çakma sarışın seni :A :A

Çiğdem gibi popüler birinden yararlanmaya çalışan çakma gözlemci seni. Neyse yılan olmak ne demek anlamışsındır umarım bu cevabım ile:A
Saçlarım orijinal renginde saçmalama ayrıca :A

İçin full fesatlıkla doluysa benim suçum ne. Rachel'cim. :A

Önce benim ve Harun'un güvendiği partiyi öğren de konuş tatlım. Kimlerden bahsettiğinin farkında değilsin sanırım. :A

Parti ile ne ilgisi var arda akpye gönderme yaptım yine zayıf algını konuşturdun:A

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd