Onlarda seni takıyordu zaten. Çok konuşma, git Mila'nın milkshake'ini hazırla.Ne safozsun AKP trolleri görüyor mesajlarımızı
Onlarda seni takıyordu zaten. Çok konuşma, git Mila'nın milkshake'ini hazırla.Ne safozsun AKP trolleri görüyor mesajlarımızı
Kedide ne cilve yaptıysa hepsi peşinde
FATMAGÜL'de ki gibi parlaklar ederse neden direneyim,işime bakarımfatmagül direnmişti senin direneceğini hiç sanmam
Senden terbiyesiz
Sen kimsin beni alt ediyorsun sen git sokakta oynamaya devam et burası sokağa benzemez
Ayrıca banane teninin renginden
Ohh İçine otursun kalsın öğrenemeyeceksin aslaNiye çakma sarı dedin züğürt
Hhaha Azz diğer konulara dönüyorum sonra buraya bir bakıyorum böyle fotolar @xemrexxxKedide ne cilve yaptıysa hepsi peşinde
Mart ayında fazla elleşmedi galiba 3 aydır kudurdu erken mart dönemi yaşıyor
Senden terbiyesiz
Yazda geldi işten tatil aldıysa yandık ayollarşivime laf ediyordunuz @Forumdash la bekle sen daha neler gelecek
İzin almadığı zaman da burada değişen bişey yokYazda geldi işten tatil aldıysa yandık ayoll
Aaa ben anlamadım ama @sokak sanati anlamıştır
Aaa ben anlamadım ama @sokak sanati anlamıştır
iyi o zaman good night sizlereBu sefer bende anlamadım ama Kendini RTE falan sanarak iyice seviyeyi aşağı çekti.
iyi o zaman good night sizlere
Ekli dosyayı görüntüle 60100
Aaa şimdi anladım ayollBu sefer bende anlamadım ama Kendini RTE falan sanarak iyice seviyeyi aşağı çekti.
Geberiyor mezarından çıkıp geliyor dahasımı var @xemrexxxİzin almadığı zaman da burada değişen bişey yok
Bu şarkının sözleri Gerisini bende anlamadım ama Mustime bağlamam yetti @xemrexxxBen hala anlamadım