Bir Yıl Aradan Sonra!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kullanıcı adına gönderme daha çok yaparım sanırım, çünkü malzeme çıkıyor. :A
Evet biraz ilginç sahte hesap açarken hep bunu kullanıyordum tabi buraya sahte hesap açmadım ama değişik ve akılda kalır diye seçmiştim

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Araf
Demek ki denk gelmedik diyeceğim ama sanırım ilk iki ay fazla aktif olmadın, ondan denk gelmedik. Hatta Mayıs'ın sonunda üye olduğunu düşünürsek, iki aydan da az. :D
Üye oldugumda direk olarak tanışma kaynaşma konusu açmadan baya bi mesaj yazıp sonra konusunu öyle açtım

Evet biraz ilginç sahte hesap açarken hep bunu kullanıyordum tabi buraya sahte hesap açmadım ama değişik ve akılda kalır diye seçmiştim
Sen bilirsin de, kullanıcı adını değiştir istersen; çünkü her konuşmanın sonunda "gerekli miydi" diyesim geliyor. Espriye açık. :D
Üye oldugumda direk olarak tanışma kaynaşma konusu açmadan baya bi mesaj yazıp sonra konusunu öyle açtım
Bildiğim tek şey denk gelmediğimiz. :D

Sen bilirsin de, kullanıcı adını değiştir istersen; çünkü her konuşmanın sonunda "gerekli miydi" diyesim geliyor. Espriye açık. :D

Bildiğim tek şey denk gelmediğimiz. :D
Benimde tek bildiğim şey profilinde olduğu gibi Ali Atay hayranısın

• Güldürdün
Reactions: Araf
Arkamızdan gizli saklı foruma geliyorsun ayıp be kardeşim... :A Neyse hoşgeldin sefalar getirdin L&M konularını tekrar gün yüzüne çıkarma işini beraber layıkıyla yerine getiririz artık.. :A @Araf
------

Daha beraberce, bölüm bölüm LEYLA İLE MECNUN yorumlayacağız. :A Öyle değil mi yoldaşlarım? :bhr: :A @MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai Çöz o yüzden. :A
Her bölüme 1413513513 satır ve paragraf yorum yazacağım... :A
------

Tabii ki. :A En sevdiğim dizilerden birisidir. :A @MEnes @MasacRE
Hadi lan seni leş herif seni, kimseyi kandıramazsın... :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Araf
Arkamızdan gizli saklı foruma geliyorsun ayıp be kardeşim... :A Neyse hoşgeldin sefalar getirdin L&M konularını tekrar gün yüzüne çıkarma işini beraber layıkıyla yerine getiririz artık.. :A @Araf
------

Her bölüme 1413513513 satır ve paragraf yorum yazacağım... :A
Oysa söylemiştim foruma döndüğümü de, direkt söylemedim sanırım, ondan anlaşılmadı. :A

Leyla ile Mecnun yorumları yapar dururuz, evet. Her şeyi Leyla ile Mecnun'a da bağlarız ve @Sherlock, @Tolstoyevski ve @Dosi'yi ayrıca çıldırtırız. :A

Oysa söylemiştim foruma döndüğümü de, direkt söylemedim sanırım, ondan anlaşılmadı. :A

Leyla ile Mecnun yorumları yapar dururuz, evet. Her şeyi Leyla ile Mecnun'a da bağlarız ve @Sherlock, @Tolstoyevski ve @Dosi'yi ayrıca çıldırtırız. :A
Kesinlikle, artık bu işin dönüşü yok ciddi ciddi L&M dönecek ve forumu L&M alanına çevirmeden bize dönüş yok... :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Kesinlikle, artık bu işin dönüşü yok ciddi ciddi L&M dönecek ve forumu L&M alanına çevirmeden bize dönüş yok... :A
Kesinlikle her tarafı Leyla ile Mecnun'a çevirmemiz gerekiyor, alev almalı ortalık. Better Call Saul da geliyor, oraya da dalarız biraz ama yeni yılda o, konuyla alakası yok. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Kesinlikle her tarafı Leyla ile Mecnun'a çevirmemiz gerekiyor, alev almalı ortalık. Better Call Saul da geliyor, oraya da dalarız biraz ama yeni yılda o, konuyla alakası yok. :A
Evet o şimdilik bir kenarda dursun, zaten o konuda @Tolstoyevski kanımızı dondurmuştu yüzüne yüzüne vururuz zamanı gelince... :A

Evet o şimdilik bir kenarda dursun, zaten o konuda @Tolstoyevski kanımızı dondurmuştu yüzüne yüzüne vururuz zamanı gelince... :A
Ne yapmıştı o konuda, hiç hatırlayamadım. BCS izlemiyordu diye hatırlıyorum. Ben, sen, @bazinga ve @Dosi izliyorduk diye hatırlıyorum. :A
Ben BCS’yi bitirdim çoktan ama izlerken yerden yere vurmuştum zaman zaman çünkü BB’den daha iyi görenler yüzünden ters tepiyordu :A Ama şu aralar başlasa da izlesek modundayım...

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: Araf and MEnes
BCS'yi gerektiği kadar övmedi, hatta OVIRREYTID bulmuştu... :A
Övmesi lazımdı. :A
Ben BCS’yi bitirdim çoktan ama izlerken yerden yere vurmuştum zaman zaman çünkü BB’den daha iyi görenler yüzünden ters tepiyordu :A Ama şu aralar başlasa da izlesek modundayım...
BB'den hiçbiri iyi olamaz, kıyaslamadan izlemen lazım. Bu yüzden yerden yere vurmana gerek yok. İkisi farklı dizi sonuç olarak, kıyasa gerek yok. :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga and MEnes