Biz işte en son yeşil olduk, sonra emeklilikte kaldık. Keşke rengimiz gri olsaydı, tam emeklilik rengi.Aynen 2013'ten beri mavi mavi dolaşıyoruz
Biz işte en son yeşil olduk, sonra emeklilikte kaldık. Keşke rengimiz gri olsaydı, tam emeklilik rengi.Aynen 2013'ten beri mavi mavi dolaşıyoruz
@bazinga talep varBiz işte en son yeşil olduk, sonra emeklilikte kaldık. Keşke rengimiz gri olsaydı, tam emeklilik rengi.
Hoş bulduk.Hoşgeldin ben sana göre yabancı üye sayılırım çünkü yaklaşık 1 yıldır aktifim forumda belki iyi bir arkadaş oluruz
Hoş bulduk. Sen de hoş geldin.Hoşgeldin @Araf 😉
Hoş bulduk. Sen de hoş geldin.Hoş Geldin Araf Bey'imiz @Araf
Hoş bulduk.Hoşgeldiniz Arslan Bey. Tam muhabbeti ilerletmişken gidip ortada bıraktınız bizi. Bir daha tekrarlanmaz umarım. @Araf
İyi de sen varkene ben buradaydimHoş bulduk. Sen de hoş geldin
Demek ki aktif değildin, hatırlamıyorum çünkü.İyi de sen varkene ben buradaydim
1 yıldır sürekli olarak aktifim benDemek ki aktif değildin, hatırlamıyorum çünkü.
Demek ki denk gelmedik diyeceğim ama sanırım ilk iki ay fazla aktif olmadın, ondan denk gelmedik. Hatta Mayıs'ın sonunda üye olduğunu düşünürsek, iki aydan da az.1 yıldır sürekli olarak aktifim ben
Ya ben seni biliyorum zaten üye olmasam da foruma bakıyordum eskiden de senle konuştuğumuzu unutmuşumHoş bulduk.
Üç aylık dönemimde seninle de konuşmuştuk, ne çabuk unutmuşsun. OSM'yi hatırla.
Hoş bulduk. Sen de hoş geldin.
Hoş bulduk. Sen de hoş geldin.
İki yeni üye de hoş geldi. Bir de Don Kişot @Cervantes vardı, o da hoş geldi.
Hoş bulduk.
Muhabbet ediyorduk, doğru. Hatırladım şimdi. Hatırlattığın iyi oldu, tekrarlanır, yeter ki iste.
Araya uzun zaman girince haliyle oluyor böyle şeyler. Bu kadar zaman girmemem mi gerekliydi, evet gerekliydi.Ya ben seni biliyorum zaten üye olmasam da foruma bakıyordum eskiden de senle konuştuğumuzu unutmuşum
Olabilir tabiki ben de sınav senem olduğu için son aylarda pek girmiyordumAraya uzun zaman girince haliyle oluyor böyle şeyler. Bu kadar zaman girmemem mi gerekliydi, evet gerekliydi.
Aynen, çok vaktini harcıyorsa fazla girmemek en iyisi ya da benim gibi hiç girmemek.Olabilir tabiki ben de sınav senem olduğu için son aylarda pek girmiyordum
Daha çok karşı tarafa uyum sağlarım belki sen ciddi olduğu içindirAynen, çok vaktini harcıyorsa fazla girmemek en iyisi ya da benim gibi hiç girmemek.
Bu arada ciddiyet konusunda beni geçeceksin, gerekli mi bu kadar ciddiyet?
Şu anda konuşurken ciddi olduğumu gördün mü? Espri de yaptım bak kaç defa.Daha çok karşı tarafa uyum sağlarım belki sen ciddi olduğu içindir
Gerekli latifeleri kaçmadı merak etmeŞu anda konuşurken ciddi olduğumu gördün mü? Espri de yaptım bak kaç defa.
Kullanıcı adına gönderme daha çok yaparım sanırım, çünkü malzeme çıkıyor.Gerekli latifeleri kaçmadı merak etme