Bir Yıl Aradan Sonra!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hoş bulduk. :D İyiyiz çok şükür. Sen nasılsın? :A

@MEnes sağ olsun, o olmasa zor olurdu. :A
Biz de iyiyiz çok şükür. :A

Evet evet, peşimi bırakmadı adaşım olacak şahıs... Senin için mesaj kutularımı taciz etti, kıymetini bil. :A @MEnes

Evet yeni üye sayılırım :A Döndüğüne göre buralardasın, tanışırız daha inşallah :D
Tanışırız tanışırız elbette Don Kişot. Ortak konularda denk geliriz. :A
Eski üyeler yeniden dönünce çok seviniyorum ya :A Tekrar hoşgeldin, umarım arayı bu kadar açmazsın :D @Araf
Hoş bulduk. :D

Biraz bakınmasam, kullanıcı adınla yeni bir üye sanacağım bu arada. :A
Tekrardan hoş geldin @Araf okey turnuvasına sayılı gün kala iyi oldu dönüşün, Kicktipp'de de şampiyonluk şansın oldukça yüksek gözüküyor :A

Okey turnuvası güzel olabilir, uzun zamandır oynamıyordum. 101 olmadığı takdirde her türlü oynarım. Biraz doğaçlama oynarım ama iyidir. :A

Kicktipp'e girmeyelim lütfen, orası biraz muamma. @Maskeli Fedai varken bize düşmez birincilik. :A
------

Dur aklıma birşey getirdin ama demiyeyim :A ama sen bana karşı iyiydin. Tam uymadı :A
Olması gereken oldu diyelim :A
Civciv rengine dönmen dileğiyle diyelim. :A
------

Biz de iyiyiz çok şükür. :A

Evet evet, peşimi bırakmadı adaşım olacak şahıs... Senin için mesaj kutularımı taciz etti, kıymetini bil. :A @MEnes
Kıymeti bende baki @MEnes kardeşimin. Bir daha bu kadar ara vermezsem muhtemelen daha rahat olacak. :A

Tanışırız tanışırız elbette Don Kişot. Ortak konularda denk geliriz. :A

Biraz bakınmasam, kullanıcı adınla yeni bir üye sanacağım bu arada. :A

Okey turnuvası güzel olabilir, uzun zamandır oynamıyordum. 101 olmadığı takdirde her türlü oynarım. Biraz doğaçlama oynarım ama iyidir. :A

Kicktipp'e girmeyelim lütfen, orası biraz muamma. @Maskeli Fedai varken bize düşmez birincilik. :A
------

Civciv rengine dönmen dileğiyle diyelim. :A
Sırayla oluyor bu işler :A kısmet artık :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Zamanımdan çalmaya kadar giderse mecburen ara veririm tekrar. Ayarı tutturmam lazım. :A
------

Değiştireli hemen hemen 1 sene oluyor ama forumun çoğunun yeni üye sandığından eminim, fazla kimsenin haberi yok :A :A
Eski kullanıcı adın daha iyiydi, yani böyle senarist havasındaydı tam. Böyle futbolcuları andırıyor kullanıcı adın. :A

- Nasıl futbolcu?
+ Veteran futbolcu.

:A