Biz de iyiyiz çok şükür.Hoş bulduk. İyiyiz çok şükür. Sen nasılsın?
@MEnes sağ olsun, o olmasa zor olurdu.
Evet evet, peşimi bırakmadı adaşım olacak şahıs... Senin için mesaj kutularımı taciz etti, kıymetini bil. @MEnes
Biz de iyiyiz çok şükür.Hoş bulduk. İyiyiz çok şükür. Sen nasılsın?
@MEnes sağ olsun, o olmasa zor olurdu.
Tanışırız tanışırız elbette Don Kişot. Ortak konularda denk geliriz.Evet yeni üye sayılırım Döndüğüne göre buralardasın, tanışırız daha inşallah
Hoş bulduk.Eski üyeler yeniden dönünce çok seviniyorum ya Tekrar hoşgeldin, umarım arayı bu kadar açmazsın @Araf
Hoş bulduk.Tekrardan hoş geldin @Araf okey turnuvasına sayılı gün kala iyi oldu dönüşün, Kicktipp'de de şampiyonluk şansın oldukça yüksek gözüküyor
Civciv rengine dönmen dileğiyle diyelim.Dur aklıma birşey getirdin ama demiyeyim ama sen bana karşı iyiydin. Tam uymadı
Olması gereken oldu diyelim
Kıymeti bende baki @MEnes kardeşimin. Bir daha bu kadar ara vermezsem muhtemelen daha rahat olacak.Biz de iyiyiz çok şükür.
Evet evet, peşimi bırakmadı adaşım olacak şahıs... Senin için mesaj kutularımı taciz etti, kıymetini bil. @MEnes
Sırayla oluyor bu işler kısmet artıkTanışırız tanışırız elbette Don Kişot. Ortak konularda denk geliriz.
Hoş bulduk.
Biraz bakınmasam, kullanıcı adınla yeni bir üye sanacağım bu arada.
Hoş bulduk.
Okey turnuvası güzel olabilir, uzun zamandır oynamıyordum. 101 olmadığı takdirde her türlü oynarım. Biraz doğaçlama oynarım ama iyidir.
Kicktipp'e girmeyelim lütfen, orası biraz muamma. @Maskeli Fedai varken bize düşmez birincilik.
------
Civciv rengine dönmen dileğiyle diyelim.
(Verdi. ) @MEnesKıymeti bende baki @MEnes kardeşimin. Bir daha bu kadar ara vermezsem muhtemelen daha rahat olacak.
Değiştireli hemen hemen 1 sene oluyor ama forumun çoğunun yeni üye sandığından eminim, fazla kimsenin haberi yokHoş bulduk.
Biraz bakınmasam, kullanıcı adınla yeni bir üye sanacağım bu arada.
Zamanımdan çalmaya kadar giderse mecburen ara veririm tekrar. Ayarı tutturmam lazım.(Verdi. ) @MEnes
Eski kullanıcı adın daha iyiydi, yani böyle senarist havasındaydı tam. Böyle futbolcuları andırıyor kullanıcı adın.Değiştireli hemen hemen 1 sene oluyor ama forumun çoğunun yeni üye sandığından eminim, fazla kimsenin haberi yok
O durumda ara mantıklı gerçekten ama çözersin bence bu sefer.Zamanımdan çalmaya kadar giderse mecburen ara veririm tekrar. Ayarı tutturmam lazım.
Bu işi çözse çözse Ercüment Çözer ama bakalım ben çözecek miyim, göreceğiz.O durumda ara mantıklı gerçekten ama çözersin bence bu sefer.
Daha beraberce, bölüm bölüm LEYLA İLE MECNUN yorumlayacağız. Öyle değil mi yoldaşlarım? @MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai Çöz o yüzden.Bu işi çözse çözse Ercüment Çözer ama bakalım ben çözecek miyim, göreceğiz.
Sen de mi izliyordun Leyla ile Mecnun? Hatırlayamadım bir an. Ben ve @MEnes tamam, hadi @Tolstoyevski de öyleymiş diyelim, sen de mi?Daha beraberce, bölüm bölüm LEYLA İLE MECNUN yorumlayacağız. Öyle değil mi yoldaşlarım? @MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai Çöz o yüzden.
Tabii ki. En sevdiğim dizilerden birisidir. @MEnes @MasacRESen de mi izliyordun Leyla ile Mecnun? Hatırlayamadım bir an. Ben ve @MEnes tamam, hadi @Tolstoyevski de öyleymiş diyelim, sen de mi?
Tamam, inandım inandım.
Hoş bulduk, teşekkürler.Tekrar hoş geldin. Özlenmiştin buralarda.
Hesabı minimalize edelim dedik.Hoş bulduk, teşekkürler.
61'e ne oldu?
İyi etmişsin de, "61" olmayınca çok sade olmuş kullanıcı adı.Hesabı minimalize edelim dedik.
Hoş bulduk.Hoşgeldin , renktaşım bende L&M ciyim
Hoş bulduk Maskeli reis.Oooo kimler gelmiş kimler Welcome @Araf