Emre Ozansoy
Moderatör
Geçen sene Survivor ile açıldım mesaj yazmada (daha öncesinde de tek tük yazardım konulara) bu sene de devam ettim. Eskisi kadar olmasa da yazıyorum yine mesaj.Hoş bulduk, teşekkürler.
Sen bıraktığım gibisin, yine konu bombardımanına tutuyorsun @serhatt ile birlikte ve mesaj sayısında beni geçmişsin. Bu kez mesaj da yazmaya başlamışsın fazlasıyla.
Doğru, Survivor ile mesaj yazıyordun. Hatta bir ara Survivor konusu silinse, mesaj sayısında ciddi bir azalma olacağını söylüyordum, şimdi hatırladım. 2020'deki Survivor konusuna 10 bin mesaj yazmışsın, 2021'deki Survivor konusuna şimdilik 90 mesja yazmışsın. Aksine 2021'de @Dosi aktif olmuş Survivor konusuna.Geçen sene Survivor ile açıldım mesaj yazmada (daha öncesinde de tek tük yazardım konulara) bu sene de devam ettim. Eskisi kadar olmasa da yazıyorum yine mesaj.
Evet, bir sorun olsa ve Survivor 2020 konusu gitse 10 bin mesaj gerilerim. Bu sene takip edemedim izlediğim dizilerden ve sevdiğim yarışmacıların erken elenmesinden dolayı.Doğru, Survivor ile mesaj yazıyordun. Hatta bir ara Survivor konusu silinse, mesaj sayısında ciddi bir azalma olacağını söylüyordum, şimdi hatırladım. 2020'deki Survivor konusuna 10 bin mesaj yazmışsın, 2021'deki Survivor konusuna şimdilik 90 mesja yazmışsın. Aksine 2021'de @Dosi aktif olmuş Survivor konusuna.
Survivor olmasaydı, muhtemelen 45 bin değil, 35 bin mesajın olurdu.
Acun Ilıcalı'ya söyleyelim erkenden elesin yarışmacılarını, farklı yapımlar izlersin böylece ve Survivor ile sınırlı kalmazsın.Evet, bir sorun olsa ve Survivor 2020 konusu gitse 10 bin mesaj gerilerim. Bu sene takip edemedim izlediğim dizilerden ve sevdiğim yarışmacıların erken elenmesinden dolayı.
Ben saldım artık, konu falan açmıyorum kafam daha rahat.Hoş bulduk, teşekkürler.
Sen bıraktığım gibisin, yine konu bombardımanına tutuyorsun @serhatt ile birlikte ve mesaj sayısında beni geçmişsin. Bu kez mesaj da yazmaya başlamışsın fazlasıyla.
@Emre Ozansoy ile yarışırdınız eskiden, iyiydi rekabetiniz.Ben saldım artık, konu falan açmıyorum kafam daha rahat.
Haksız rekabete kaçtı işin ucu. E çabalarımın da karşılığını alamayınca...@Emre Ozansoy ile yarışırdınız eskiden, iyiydi rekabetiniz.
Senin yerinde olsam, sırf rekabet için de olsa aynı devam ederdim. Gerçi @Emre Ozansoy genç, seni geçer her türlü.Haksız rekabete kaçtı işin ucu. E çabalarımın da karşılığını alamayınca...
Benim başkaları kadar boş vaktim yok artık, foruma vereceğim kadar emek verdim artık fazlasına gerek yok.Senin yerinde olsam, sırf rekabet için de olsa aynı devam ederdim. Gerçi @Emre Ozansoy genç, seni geçer her türlü.
Ben izledim zaten ya. @MEnes yoldaşıma da çok ısrar ettim izle diye ama ısrarla reddediyor maalesef yapacak bir şey yok @Sherlock izlemeye açık aslında ama o da kendine bir yoldaş arıyor, bu yolda ona eşlik edecek@Sherlock, @Tolstoyevski ve @MasacRE izlemeye başlarsa eğer, bence bir ihtimal olabilir.
@Dosi de izleyebilir ama muhtemelen fazla ilerleyemez. @xdragxx izler mi, Seinfield izliyor vakit bulacağını hiç sanmıyorum. Bir de @Maskeli Fedai var, o zaten piyasada yok.
@MEnes yabancı dizilerle pek arası yok, anime izlemekten fırsat bulamıyor çünkü. Doğaldır izlememesi, anime izlesin bırakalım.
Hoş bulduk, teşekkürler.Hoş geldin yeni gördüm kusura bakma